جمعه, ۱۵ تیر, ۱۴۰۳ / 5 July, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه لازانیا قیفی


همانطور كه می بینید با وجود اینكه روی تمام لازانیا با پنیر پوشانده نشده ولی كاملاً لطیف و خوشمزه است و دلیل استفاده از شیر در این لازانیا برای جلوگیری از خشك شدن آن است.
لازانیا نوعی غذای ایتالیایی است که از لایه های سه گانه پاستا، سس، و پنیر درست شده است. لازانیا انواع مختلفی دارد و معمولا در فر تهیه میشود، این نوع لازانیا ( لازانیای قیفی ) كه در ادامه مطلب خواهد آمد یكی از دستورات انحصاری مامی سایت است، كه تقریباً مواد اولیه و طرز تهیه و پیچیدن آن كمی با لازانیاهای دیگر متفاوت است.

مواد لازم :
سینه مرغ پخته شده / 1 عدد ( نصف سینه )
زردچوبه / 1 قاشق چایخوری برای مرغ - 1 قاشق غذاخوری برای خمیر لازانیا
نمك / به میزان لازم
پیاز متوسط / 1 عدد
روغن مایع / 2 قاشق غذاخوری
خمیر لازانیای گرد / 1 بسته
فلفل دلمه ای / 1 عدد كوچك
قارچ / 250 گرم
كنسرو ذرت / 3 قاشق غذاخوری
پنیر موتزارلا / 1 بسته
سس مایونز / 1 قاشق غذاخوری
كره / برای چرب كردن كف ظرف
شیر / یك لیوان

طرز تهیه :
پیاز را با یك قاشق چایخوری زردچوبه و 2 قاشق غذاخوری روغن مایع كمی تفت دهید و سپس مرغ را اضافه كنید و بعد كمی تفت داده در قابلمه را بگذارید تا بپزد ( 45 دقیقه ) در انتهای پخت نمك را به آن بیافزایید - پس از پخت مرغ را ریش ریش كرده - قارچ و فلفل دلمه را خرد كرده و با كنسرو ذرت مخلوط میكنیم - یعنی مخلوطی از (مرغ ریش شده - فلفل دلمه نگینی خرد شده - قارچ نگینی خردشده - ذرت و كمی پنیر پارمزان ) داریم.

طرز تهیه لازانیا قیفی

یك بسته لازانیای گرد نیاز داریم .

طرز تهیه لازانیا قیفی

قابلمه بزرگتری را پر از آب كرده و كمی نمك، روغن و یك قاشق غذاخوری زردچوبه به آن اضافه میكنیم و منتظر میشویم تا جوش آید.
سپس لازانیاها را تك تك به آب اضافه میكنیم و به مدت 15 دقیقه با حرارت متوسط می پزیم (‌در قابلمه را نگذارید )
سپس قابلمه حاوی لازانیا را داخل سینك ظرفشوئی گذاشته و آب سرد را با فشار كم درون آن باز میكنیم ، تا زمانی كه آب داخل ظرف كاملاً سرد شود.

طرز تهیه لازانیا قیفی

سپس خمیرها را یكی یكی بیرون آورده و روی دستمال تمیزی پهن میكنیم و بعد خمیر را از وسط برش میزنیم.

طرز تهیه لازانیا قیفی


روی خمیر برش خورده كمی مایونز می مالیم و سپس خمیر را با دست حالت قیف درست میكنیم.

طرز تهیه لازانیا قیفی


طرز تهیه لازانیا قیفی


داخل قیف را با مخلوط گوشت و سبزیجاتی كه قبلا آماده كرده ایم پر میكنیم.

طرز تهیه لازانیا قیفی


روی مواد را كمی پنیر رنده شده و پودر آویشن می پاشیم.

طرز تهیه لازانیا قیفی


و قیف ها را داخل ظرفی كه با كره سرد چرب كرده ایم می چینیم . ( بهتر است ظرف گرد باشد ).

طرز تهیه لازانیا قیفی

یك لیوان شیر را روی تمام قیف ها می ریزیم و سپس پنیر موتزارلا را به شكل دلخواه روی آن می پاشیم ( بهتر است پنیر تمام سطح قیف ها را نپوشاند تا شكل اصلی نمایان تر باشد )

طرز تهیه لازانیا قیفی


طرز تهیه لازانیا قیفی

لازانیا را به مدت 40 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتیگراد بپزید. ( فر باید از قبل گرم شده باشد )

طرز تهیه لازانیا قیفی


میتوانید پس از پخت روی لازانیا را با سس كچاب ( گوجه فرنگی ) تزیین كنید.

طرز تهیه لازانیا قیفی

همانطور كه می بینید با وجود اینكه روی تمام لازانیا با پنیر پوشانده نشده ولی كاملاً لطیف و خوشمزه است و دلیل استفاده از شیر در این لازانیا برای جلوگیری از خشك شدن آن است.

طرز تهیه لازانیا قیفی



گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : mamisite.com



مطالب پیشنهادی :
طرز تهیه لازانیا رولی
لازانیا لقمه ای مرغ و گردو
لازانیا بادنجان،غذایی برای حفظ سلامت دستگاه گوارش
لازانیا مرغ را به سبکی جدید درست کنید
روشی جدید برای پخت ماکارونی با سوسیس