دوشنبه, ۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 20 January, 2025
تاس کباب
تاس كباب یكی از خوراكهای خوشمزه گوشتی قدیمی است كه آن را همراه مواد و سبزیجات مختلفی درست میكنند.
خانمهای كدبانوی خانه نیز طی این سالها بنا به سلیقه خود سبزیجات دیگری را به آن اضافه كردهاند كه در میان آنها به، این غذا را به یك غذای پاییزی تبدیل كرده و باعث خوش طعم شدن آن شده است. بنابراین با توجه به اینكه به از جمله میوههایی است كه مدت زمان طولانیای در بازار یافت نمیشود، از فرصت كوتاه باقی مانده استفاده كرده و خاطرات گذشته را با پختن این خوراك لذیذ زنده كنید.
مواد لازم برای 4 تا 5 نفر:
ـ گوشت گوسفندی بدون استخوان، نیم كیلو
ـ پیاز، 5 عدد متوسط
ـ هویج، 5 عدد متوسط
ـ سیبزمینی، 2 عدد بزرگ
ـ به، 2 عدد متوسط
ـ بادمجان،2 عدد بزرگ
ـ آلو،300 گرم
ـ گوجهفرنگی، یك قاشق سوپخوری
ـ زردچوبه، یك قاشق چایخوری
ـ دارچین، یك قاشق سوپخوری سرخالی
ـ روغن، 3 تا 4 قاشق سوپخوری
ـ نمك و فلفل، به مقدار لازم
طرز تهیه:
1 ـ ابتدا گوشت را پاك كرده و به صورت ورقههای باریك 4×2سانتیمتری ببرید. پیازها را پوستكنده و حلقهحلقه كنید. این كار را در مورد هویجها به صورت برشهای اریب انجام دهید. به را نیز پس از پوست كندن به شكل هلالی ببرید. بادمجانها را هم پوست كنده و به صورت حلقهای برش بزنید. حالا آلوها را نیز شسته و در ظرفی حاوی آب خیس كنید.
2 ـ قابلمهای آماده كرده و كمی روغن در آن بریزید. سپس حلقههای پیاز را در 2 ردیف، كف ظرف بچینید. حالا ورقههای گوشت را روی پیازها قرار دهید.پس از آن مقداری آلوی خیسشده، چند ورق هویج، به و سپس بادمجان را به ترتیب روی هم بچینید. این كار را از ابتدا دوباره با همین مواد تكرار كنید تا مواد تمام شود. حالا حدود یك تا 2 لیوان آب در قابلمه بریزید و با در بسته روی شعله ملایم اجاق گاز بگذارید تا مواد كمكم بپزند.
نكته: حین چیدن لایههای مختلف سبزیجات، مقداری نمك، فلفل، دارچین و زردچوبه نیز روی مواد بپاشید.
3 ـ از طرفی دیگر، سیبزمینیها را پوست كنده و حلقه حلقه ببرید. سپس حلقهها را با چاقو نصف كنید.هنگامی كه پخت مواد بهخصوص گوشت داخل آن به مرحله پایانی نزدیك شد، نوبت به اضافه كردن سیبزمینیها و رب گوجهفرنگی میرسد؛ حلقههای سیبزمینی را روی مواد بچینید و رب گوجهفرنگی را در آب موجود در خوراك حل كنید و بگذارید پخت خوراك تكمیل شود.
نكته 2: این غذا به خاطر وجود آلو و به، طعم و مزه شیرینی دارد؛ بنابراین اگر به خوردن خوراكی ترش و شیرین تمایل دارید، میتوانید همزمان با اضافه كردن نمك، فلفل و ادویه كمی هم گرد لیمو عمانی یا گرد غوره در آن بریزید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست