پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
ماکارونی سبوس دار را اینگونه مزه دار کنید
ماکارونی غنی شده بیشتر برای افراد مبتلا به یبوست یا آنهایی که در رژیم لاغری هستند و میخواهند با مصرف حجم کمتری از غذا سیر شوند مفید است. برای خوش طعم شدن ماکارونی های سبوس دار این نکته ها را بدانید.
7 نکته درباره پخت ماکارونی سبوسدار
1 - ماکارونیهای قهوهای و سبوسدار، کمی دیرتر از ماکارونیهای معمولی میپزند. بنابراین باید مدت پخت طولانیتری برای آنها در نظر بگیرید.
2 - افزودن کمی برگ بو به آب در حال جوش، میتواند طعم ماکارونی قهوهای را دلپذیرتر کند.
3 - شما میتوانید برای کاهش کالری دریافتی این غذا به جای روغن در آب ماکارونی قهوهای، کمی آبلیموی تازه بریزید.
4 - افزودن آبلیمو یا آب نارنج به ماکارونی قهوهای قبل از سرو آن، طعمش را دلچسبتر میکند.
5 - نعناع و شوید تازه و ساطوری میتوانند به عنوان تزئین روی این غذا ریخته شوند و طعم مناسبی به آن بدهند.
6 - اگر ماکارونی را بلافاصله بعد از آبکش کردن داخل تابه سس بریزید، رشتههای آن به هم نمیچسبند و شما را مجبور به افزودن روغن اضافی به غذا نمیکنند.
7 - روغن کنجد هم میتواند طعم دلنشینی به این غذا بدهد.
ماکارونیهای غنی شده و سبوسدار را جایگزین ماکارونیهای آرد سفید کنید
ماکارونی یکی از غلات پرطرفدار در ایران، بهخصوص میان خانوادههایی است که کودک دارند. از آنجایی که امکان غنیسازی انواع ماکارونی در ایران وجود دارد، دست خانوادهها برای خرید انواع ماکارونیهای غنیشده و سبوسدار به جای ماکارونیهای آرد سفید، بسیار بازتر است. خوشبختانه در ایران امکان غنیسازی انواع ماکارونی با ویتامینها و املاح مختلفی مانند ویتامینهای گروه B، A و D یا آهن، کلسیم و روی وجود دارد.
ضمن اینکه کارخانههای تولید ماکارونی در ایران، برخی از محصولات خود را با کمک فیبرهای محلول یا سبوس هم غنی میکنند. این دو نوع ماکارونی غنیشده، بیشتر برای افراد مبتلا به یبوست یا آنهایی که در رژیم لاغری هستند و میخواهند با مصرف حجم کمتری از غذا سیر شوند، مفید است.
انواع ماکارونیهای غنیشده با امگا3 هم در بازار وجود دارند که میتوانند برای افرادی که به حفظ سلامت قلب و عروق خود اهمیت میدهند، مفید باشند. از آنجایی که معمولا غنی سازی ماکارونی را در مراحل اولیه تولید این محصول انجام میدهند، نگرانی در مورد از دست رفتن مواد غنیشده در اثر جوشاندن ماکارونی، چندان وجود نخواهد داشت. ضمن اینکه سبوس، فیبر و املاح، چندان واکنشی با حرارت نمیدهند و از بین نمیروند. فقط حواستان باشد که ماکارونیهای سبوسدار یا قهوهای، طعمی نسبتا متفاوت با ماکارونیهای آرد سفید دارند. به همین دلیل هم باید برای عادت دادن ذائقه افراد خانواده به این محصول مفید، آن را با سسهای مخصوص ماکارونی به خوبی طعمدار کنید.
از طرفی میتوانید در دفعات ابتدایی پخت این محصول، آن را با ماکارونی آرد سفید ترکیب کنید تا کمکم ذائقه خانواده را به پذیرش طعم آن عادت دهید.
بهتر است بدانید به طور کلی، ماکارونیهای سبوسدار، فیبر بیشتری نسبت به انواع معمولیشان دارند. افزودن خوراکیهای حاوی فیبر به رژیم غذایی تمام افراد، مخصوصا آنهایی که فعالیت فیزیکی کمتری دارند، توصیه میشود. این فیبر غذایی باعث افزایش حرکات دودی دستگاه گوارش و پیشگیری از ابتلا به یبوست میشود. ضمن اینکه ماکارونیهای سبوسدار، اندیسگلایسمی پایینتری نسبت به ماکارونیهای معمولی دارند بنابراین، مصرف آنها برای بیماران مبتلا به دیابت هم مفید است.از سوی دیگر، سرعت تخلیه ماکارونیهای سبوسدار از دستگاه گوارش بیشتر است و با این حساب، افراد چاق و آنهایی که رژیم لاغری دارند هم میتوانند این محصولات را جایگزین ماکارونیهای معمولی کنند.
گروه سبک زندگی سیمرغ
seemorgh.com/lifestyle
منبع : salamat.ir
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست