چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

راز ترد شدن سیب زمینی های سرخ شده حاضری چیست؟


ما در اینجا به شما یاد می دهیم که چگونه سیب زمینی های خود را در خانه طوری سرخ کنید که به مانند سیب زمینی هایی که از بیرون می خرید کاملا ترد و خوشمزه شوند.

مواد لازم :
روغن کلزا یا روغن بادام زمینی برای سرخ کردن
قطعات سیب زمینی با ضخامت زیاد و کاملا دراز
نمک

طرز تهیه :
1 - روغن را در ظرفی بریزید و آنرا روی شعله گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا داغ شود و یا اینکه در سرخ کن مقداری روغن بریزید و آنرا در درجه ی حرارت375 قرار داده تا روغن کاملا داغ شود و سپس سیب زمینی ها را داخل آن بریزید و و بگذارید فقط کمی سرخ و نرم شوند و از حالت خامی درآیند. نباید اجازه دهید تا کاملا سرخ شوند و فقط باید کمی رنگ آنها عوض شود که این کار حدودا 8 دقیقه طول خواهد کشید . سپس سیب زمینی ها را درآورده و آنها را در ظرفی ریخته و روی آنها یک شکاف بسیار کوچک بدهید و آنها را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شوند.

2 - بعد از آن دمای روغن را تا 385 درجه افزایش داده و پس از آنکه روغن دوباره کاملا داغ شد سیب زمینی ها را به مدت 2 دقیقه در این روغن بریزید و نمک را به آن اضافه کرده و اجازه دهید تا کاملا تمامی سیب زمینی ها قهوه ای رنگ و ترد شوند و سپس تمامی اینها را روی یک ورق کاغذی بریزید و در نهایت آن را میل کنید.



تهیه و ترجمه : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
اختصاصی سیمرغ



مطالب پیشنهادی :
خودتان آرد سوخاری درست کنید
11 روش پخت صحیح انواع غذاها
20 فوت یک غذای خوشمزه که سرآشپزها به شما نمی گویند
7 راز یک الویه خوش طعم
15 فوت کوزه گری برای یک لازانیای خوش طعم