شنبه, ۴ اسفند, ۱۴۰۳ / 22 February, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه شیرینی بهشتی، شیرینی سنتی ایران
درست کردن این شیرینی سنتی بسیار راحت و آسان است.
در این شیرینی قدیمی از سه عنصر اصلی شیرینی پزی استفاده شده که شامل : " آرد ، روغن ، پودر قند " هست و در واقع ساده ترین نوع شیرینی هم محسوب می شه ، چرا ؟ برای اینکه اول خمیر اونو با روش بسیار ساده درست کرده و سپس در فر می ذاریم تا بوی خامی آرد بره و پخته بشه ، همین .
مواد لازم :
روغن صاف 125 گرم ( می شه از کره یا روغن جامد نیز استفاده کرد )
پودر قند 125 گرم = 1 پیمانه
آرد 250 گرم = 2 پیمانه
پودر هل : یک ق م
پودر کاکائو : 2 ق م
قالب شیرینی
طرز تهیه :
ابتدا روغن صاف و پودر قند رو با همزن بزنید تا پوک بشه .

سپس مخلوط پودر هل و آرد رو اضافه کنید .

وقتی از روغن صاف استفاده کنید خمیرتون کمی حالت پودری داره پس نیاز هست که از چرخ گوشت استفاده بشه و دو سه بار خمیر از چرخ گوشت بگذره . ولی با روغن جامد و کره این حالت پیش نمی آد و فقط خمیر باید 24 ساعت استراحت کنه تا آماده قالب زدن بشه .


خمیر بدست اومده رو می تونید نصف کرده و به نصف اون پودر کاکائو بزنید .


بعد خمیر رو روی کاغذ روغنی به ارتفاع یک سانت باز کرده و قالب می زنیم .
نکته : می تونید این شیرینی رو مثل شیرینی برنجی گلوله کرده و روش طرح بندازید .

شیرینی رو داخل سینی ( بدون کاغذ روغنی و چرب کردن ) قرار بدین .
دمای فر 160 درجه سانتیگراد و مدت زمان 15 - 12 دقیقه می باشد .
نکته : در مکروفر : دکمه کانوکشن - دما 180 درجه سانتیگراد و استفاده از سه پایه کوتاه لازم هست .
نکته : بعضا روش سفیده تخم مرغ مالیده و تخم خرفه می پاشن .
نکته : وقتی ته شیرینی کمی تغییر رنگ داد ( فقط یه کوچولو ) یعنی شیرینی پخته و آماده است .

نوش جان

گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : baharsite.com
مطالب پیشنهادی :
شیرینی پفکی نارگیلی
مافین ذرت، شیرینی با طعمی متفاوت
طرز تهیه کلوچه شکلاتی
طرز تهیه شیرینی تر کاکائویی بدون تخممرغ
کیک های قرمز رنگ مخملی برای روز عشق
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست