جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

اسپاگتی به طریقه جزیره سیسیل


اسپاگتی به طریقه جزیره سیسیل
سیب زمینی  :  ۲۵۰ گرم
کره  :  ۲ قاشق سوپخوری
سیر  :  ۲ عدد
گوشت گوسفند  :  ۱۰۰ گرم
قارچ  :  ۱۰۰ گرم
جعفری ساطوری شده  :  ۱ قاشق سوپخوری
ماهی کولی  :  ۴ عدد
زیتون سبز  :  ۱۲ عدد
پیاز داغ عسلی  :  ۴۰۰ گرم
روغن زیتون  :  ۲ قاشق سوپخوری
پنیر پیتزا  :  ۱ قاشق سوپخوری

پیازها را خرد کرده و در مقداری کره سرخ نمائید سپس سیرها را خرد کرده با مقداری قیمه گوشت گوسفند و ۱۰۰ گرم قارچ خرد شده و قدری جعفری ساطوری شده
و چهار قطعه ماهی کولی و ۱۲ عدد زیتون بی هسته مخلوط کنید.
آنگاه در ظرف جداگانه ۴۰۰ گرم اسپاگتی پخته شده را با روغن زیتون مخلوط کرده آن را هم بزنید و مخلوط فوق‌الذکر را رویش بریزید.
مطابق معمول چند قاشق پنیر رنده شده رویش بریزید و گرم گرم میل کنید.


همچنین مشاهده کنید