سه شنبه, ۲۹ اسفند, ۱۴۰۲ / 19 March, 2024
مجله ویستا

شیرینی گردویی


شیرینی گردویی
●مــــواد لازم :
▪زرده تخم مرغ :: ۳ عدد
▪گردو خرد شده :: ۲۰۰ گرم
▪شكر :: ۴ قاشق سوپخوری
▪وانیل :: نصف قاشق چایخوری
●طــرز تهیه :
زرده تخم مرغ را با شكر و وانیل با همزن برقی آن قدر می زنیم تا مایه سفت و سفیدی حاصل شود. گردوی خرد شده را به مایه اضافه می كنیم،سینی فر را با یك ورق كاغذ روغنی می پوشانیم و بعد با استفاده از قاشق مربا خوری توده های كوچكی از این مایه را با فاصله كم در سینی فر می ریزیم سینی فر را به مدت پانزده دقیقه با درجه صد و هشتاد درجه سانتیگراد در فر كه قبلا گرم شده است قرار می دهیم. پس از بیرون آوردن شیرینی از فر می گذاریم كمی سرد شود سپس شیرینی ها را از كاغذ روغنی جدا می كنیم .


همچنین مشاهده کنید