جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

دراچنا (غذای‌ روسی‌)


دراچنا (غذای‌ روسی‌)
● مواد لازم‌:
▪ روغن‌ زیتون‌: یك‌ قاشق‌ غذاخوری‌
▪ پیازچه‌ خلال‌ شده‌: یك‌ دسته‌
▪ سیر خرد شده‌: یك‌ حبه‌
▪ گوجه‌ فرنگی‌ پوست‌ گرفته‌ و خرد شده‌: ۴عدد
▪ آرد سبوس‌دار: ۳ قاشق‌ غذاخوری‌
▪ شیر: ۴ قاشق‌ غذاخوری‌
▪ خامه‌ زده‌ شده‌: دو سوم‌ لیوان‌
▪ تخم‌مرغ‌: ۴ عدد
▪ جعفری‌ خرد شده‌: ۲ قاشق‌ غذاخوری‌
▪ كره‌ نرم‌ شده‌: ۲ قاشق‌ غذاخوری‌
▪ نمك‌ و فلفل‌ سیاه‌: به‌ میزان‌ كافی‌
● طرز تهیه‌:
فر را روی‌ ۱۸۰ درجه‌ سانتی‌گراد یا ۳۵۰درجه‌ فارنهایت‌ بگذارید. روغن‌ را درماهی‌تابه‌ای‌ گرم‌ كنید و پیازچه‌ها را در آن‌ به‌مدت‌ سه‌ دقیقه‌ تفت‌ دهید. سیر را اضافه‌ كنید وچند دقیقه‌ حرارت‌ دهید تا زمانی‌ كه‌ سیر وپیازچه‌ها نرم‌ شوند.
در این‌ هنگام‌ سیر و پیازچه‌ها را در كف‌ یك‌ظرف‌ سرامیكی‌ یا پیركس‌ كه‌ آن‌ را چرب‌ كرده‌ایدخوب‌ پخش‌ كنید و گوجه‌ فرنگی‌ها را هم‌ به‌صورت‌ لایه‌ای‌ روی‌ آن‌ بپاشید. آرد و شیر را دركاسه‌ای‌ دیگر آنقدر بزنید تا یكدست‌ شود و خامه‌را كم‌كم‌ به‌ آن‌ اضافه‌ كنید، سپس‌ با تخم‌ مرغ‌هامخلوط كنید. مایع‌ را به‌ مخلوط كره‌ و جعفری‌اضافه‌ كنید و با نمك‌ و فلفل‌ خوب‌ هم‌ بزنید.
در مرحله‌ بعد مخلوط تخم‌مرغ‌ را روی‌سبزیجات‌ بریزید و مدت‌ ۴۰-۴۵ دقیقه‌ در فربگذارید، یعنی‌ آنقدر كه‌ وقتی‌ چاقو را در داخل‌آن‌ فشار می‌دهید آب‌ نداشته‌ باشد. بعد از این‌ كه‌خنك‌ شد، آن‌ را ببرید و در ظرف‌ بچینید.
منبع : خانواده سبز


همچنین مشاهده کنید