جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

باقلوا


باقلوا
● مواد لازم:( برای ۲ نفر)
▪ مغز بادام-۵۰۰ گرم
▪ شکر- ۲۵۰ گرم
▪ پودر هل- یک قاشق پر
▪ زرده تخم مرغ- ۲ عدد
▪ شیر- نصف فنجان
▪ روغن- ۲ قاشق پر
▪ آرد-۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
▪ بیکینگ پودر- نصف قاشق چای خوری
▪ گلاب- نصف فنجان
▪ قالب های کوچک فلزی
● طرز تهیه:
شیر- بیکینگ پودر-روغن و زرده تخم مرغ را مخلوط می کنیم و کم کم آرد می ریزیم ومرتب بهم می زنیم تا مایه خمیرشده به دست نچسبد وزیاد هم سفت نشود بعد خمیر را خوب مالش می دهیم و می گذاریم دو سه ساعت در کیسه نایلون بماند سپس مایه بادام و قند وهل کوبیده را مخلوط می کنیم آنگاه روی میز را کمی آرد می پاشیم در صورت تهیه در جعبه از خمیر گلوله ای به اندازه یک گردو بر می داریم روی میز را کمی آرد می پاشیم وخمیر را با نورد نازک تا حدیکه ممکن است باز می کنیم ودقت می کنیم به آن فرم جعبه را بدهیم با برس مخصوص آرد روی روی لواش را پاک می نماییم جعبه را روی لواش قرار می دهیم لواش را بحدیکه تقریبا اطرافش نیم سانت از جعبه بزرگتر شود میبریم و این لواش را در جعبه می اندازیم وبهمین طریق داخل جعبه را می توان ۲ تا ۳ ورقه لواش انداخت بعد جعبه را با مایهبادام وقند آماده شده پر می کنیم وبا پشت قاشق مایه را فشار می دهیم تا کاملا سفت و صاف شود کمی گلاب با دست روی بادام و قند می پاشیم ودو تا چهار ورق لواش به طریق فوق روی جعبه می اندازیم وباقلوا را با کارد بصورت لوزی یا چهار گوش می بریم بعد ۱۵۰ گرم روغن آب کرده را داغ می کنیم. و به تناسب روی جعبه ها می دهیم و جعبه ها را داخل سینی فر می چینیم وسینی را روی پنجره اول فر بطرف پایین با حرارت ۳۰۰ درجه می گذاریم تا یک ربع بماند وروی باقلوا کمی طلایی رنگ شود سینی را بیرون می آوریم کمی که سرد شد روی جعبه ها را به تناسب از شربت آماده شده می ریزیم .
منبع : آشپزباشی


همچنین مشاهده کنید