جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

آجیل


آجیل
گردو نیز حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ است این در شرایطی است كه متخصصان تغذیه بر خواص سایر انواع آجیل مثل تخمه و پسته تاكید دارند به نحوی كه معتقدند مصرف انواع مغزها و آجیل مانع از بروز بیماریهای مزمن می‌شوند.
انواع مغزها شامل پسته، بادام، فندق، گردو، بادام زمینی، هسته خوراكی كاج، فاقد كلسترول و حاوی مواد مغذی فراوان از جمله پروتئین، فیبر و غنی از ویتامین‌های B۶ ، E و نیاسین،‌ اسید فولیك و مواد معدنی شامل منیزیم، مس، روی، سلنیم، فسفر و پتاسیم است.
اغلب مغزها شامل ۹۰ درصد اسیدهای چرب اشباع و حاوی آنتی اكسیدانها و ... هستند كه مانع از بروز امراض مزمن شده و آنتی اكسیدانها از اكسیداسیون و تخریب سلولها، سرطان، دیابت و امراض مزمن قلبی پیشگیری می‌كنند.
منبع : حکیم باشی


همچنین مشاهده کنید