سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

پیامدهای انتخابات شوراها


پیامدهای انتخابات شوراها
با مشخص شدن نتایج انتخابات شوراها، بحث و بررسی پیرامون عملكرد آینده افراد راه یافته از اهمیت دو چندانی برخوردار شده است.
در این راستا، چند تركیبی شدن شورای سوم، وظایف، مسوولیت ها، كاركردها و در مجموع برآیند كلی از اهداف آینده از جمله عواملی است كه می تواند در رابطه با شورای آینده حائز اهمیت باشد.
صاحبنظران سیاسی در گفت وگو با «جوان» اهداف آینده شورای سوم را با توجه به تركیب شكل گرفته مورد تجزیه و تحلیل قرار داده اند.
● ارایه خدمات عمرانی،بهداشتی و آموزشی، هدف تشكیل شوراها
حسین پاپی، عضو فراكسیون اصولگرایان مجلس هفتم در گفت وگو با خبرنگار ما گفت: تمام كسانی كه مورد اعتماد مردم قرار گرفتند وظیفه مهم خود را باید خدمتگزاری و خدمت رسانی به مردم بدانند.
نماینده دورود وازنا در مجلس هفتم اظهار داشت: منتخبین مردم باید با همدلی، توافق و یكدلی حركت كنند و مرز خود را در تمام كارها و فعالیت ها در شوراها خدمت به مردم در چارچوب قوانین و مقررات بدانند.
وی ادامه داد: همچنین منتخبین شوراهای شهر و روستا باید حب و بغض های سیاسی را كنار بگذارند.
وی ادامه داد: اگر این افراد خدمت به مردم را پیشه راه كنند مرضی رضا خدا خواهد بود و نمره خوبی از مردم خواهند گرفت.
پاپی تاكید كرد: متاسفانه در شوراهای گذشته بخشی از انرژی و وقت شورا صرف مسایل سیاسی شده است كه در این شورا تمام انرژی افراد باید صرف شفاف سازی و روان سازی قوانین و خدمت به مردم شود.
سومین دوره شوراهای شهر و روستا یك فرصت مجدد برای طیف اصلاح طلب برای رفع سوءتفاهم هاست.
● فرصتی برای افزایش رفاه مردم
هادی حق شناس، نماینده بندرانزلی در گفت وگو با خبرنگار ما گفت: اصلاح طلبان باید از این فرصت برای افزایش رفاه مردم و رفع سوء تفاهم ها نسبت به گروه خود استفاده كنند.
عضو فراكسیون خط امام (ره) اظهار داشت: بیشترین هم و غم اصولگرایان برای راهیابی به مجلس و دولت هدف قراردادن حل مشكلات معیشتی مردم، بیكاری و تورم بود. اصلاح طلبان می توانند با حل این مسأله بزرگ دوباره به صحنه سیاست برگردند.
حق شناس اظهار داشت: اصلاح طلبانی كه به شوراهای شهر و روستا راه پیدا كرده اند باید توجه بیشتری به مطالبات مردم به خصوص در شهرداری ها داشته باشند.
وی ادامه داد: همه منتخبین با راهكاری مناسب باید قیمت تمام شده مسكن را كاهش دهند و در صدد تغییرات طرح جامعه شهری، حل ترافیك و تردد زیباسازی شهر، ایجاد اماكن عمومی ورزشی، تفریحی و... فضای سبز برآیند.
نماینده بندرانزلی ادامه داد: منتخبین مردم باید امكانات لازم را برای زندگی مرفه افراد فراهم كنند.
رقابت های انتخاباتی باید جایگزین فعالیت های شهری و خدمات گروهی شود
حسین نژاد فلاح نماینده طالقان در مجلس هفتم در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی ما گفت: رقابت های انتخاباتی نباید پایش به جلسه شوراهای شهر و روستا باز شود.
وی افزود: پس از وارد شدن به شورای شهر، همه منتخبین مردم هستند و باید كار انجام دهند. عضو فراكسیون اصولگرایان مجلس تقسیم بندی افرد را پس از انتخابات به اصلاح طلب و اصولگرا نادرست خواند و گفت: پس از انتخابات همه منتخبین باید خادمان مردم در شورا باشند.
نماینده طالقان تأكید كرد: شورا جای همدلی و همكاری و كار است و نباید تبدیل به جنگ برسركرسی قدرت شود.
نژادفلاح اظهار داشت: بعضی از اصولگرایان بیم آن دارند كه شورای شهر و روستای سوم تبدیل به یك شورای سیاسی و نزاع انتخاباتی شود.
محمود رضا حسنوند، نماینده سلسله و دلفان نیز در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی ما گفت: انتخابات شوراها می تواند پس زلزله های متفاوتی داشته باشد و یكی از آن ها این است كه اصولگرایان یا اصلاح طلبان به خاطر منافع گروهی و حزبی خود بر نظرات كارشناسی تكیه نداشته باشند.
عضو فراكسیون اصولگرایان مجلس هفتم تأكید كرد: تمام منتخبین شوراهای شهر باید توجه داشته باشند كه منافع فردی، گروهی و جناحی خود را فدای منافع مردم نكنند.
این نماینده مجلس هفتم اظهار داشت: نادیده گرفتن منافع عمومی مردم می تواند تبعات منفی متفاوتی باشد كه یكی از آن ها دلزدگی نسبت به نظام است.
● شوراها از فعالیت های سیاسی دور باشند
انوشیروان محسنی بندپی، نماینده نوشهر و چالوس نیز در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی ما گفت: عملكرد شوراهای شهر و روستای دوم هر چند كه منفی نبود، اما فعالیت افراد این شورا نتوانسته مردم را راضی كند.
محسنی بندپی با اشاره به این كه خواست ها و مطالبات مردم از منتخبین خود بیش از قدرت و اراده آن هاست اما بی مورد نیست، گفت: كسانی كه به شوراهای شهر سوم وارد شدند تخصص، مدیریت و اراده را باید پیشه راه خویش كنند و از فعالیت های سیاسی و نزاع انتخاباتی به دور باشند.
سمیه نصرتی
منبع : روزنامه جوان


همچنین مشاهده کنید