یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

آقای مشایی ! باز هم ...


آقای مشایی ! باز هم ...
مشایی رییس سازمان میراث فرهنگی گفت:« معتقدم کوروش در ایران اتفاقی نیست. کوروش سرمایه‌گذاری خداوند در ایران است.»
اظهارات آقای مشایی در نخستین جشنواره برترینهای صنعت گردشگری ایران راقم این سطور را بر آن داشت تا باز هم عریضه ای خطاب به شخص ایشان نوشته و توجه اشان را به چند نکته کلیدی که بر عالم و آدم آشکار است جلب نماید ..
آقای مشایی !
من تا امروز فکر می کردم فخرما ایرانیان این است که تنها کشور شیعه در جهان هستیم که بر اساس الگوی حکومت علوی جمهوری اسلامی را اقامه کرده ایم . فکر می کردم این باور که مستند به اسناد تاریخی متقن است را هر مسلمان ایرانی و علی الخصوص دولتمردان با همه وجود احساس می کنند . فکر می کردم ورود اسلام به ایران و تحولی که این انقلاب عظیم در پایان حکومت ساسانی در این کشور ایجاد کرد بزرگترین گشتگاه و نقطه عطف در تاریخ این مرز و بوم است . فکر می کردم تمدنی که با ورود اسلام به ایران در بخش های مختلف ایجاد شد مرهون حضور شریعت محمدی (ص)و فرهنگ قرانی و توحیدی آن است که ما ایرانیان را از ثنویت و باور های مشرکانه نجات بخشید و در ذیل نام نامی الله به اطاعت و تعبد خدای یگانه رهنمود شد . من هیچگاه فکر نمی کردم در برابر این باور عمیق که با گوشت و پوست و خون این ملت عجین شده است کسی پیدا شود آن هم دولتمردی از خیل اصول گرایان دولت شیفته فرهنگ اهل بیت و بگوید کوروش سرمایه گذاری خداوند در ایران است.
کوروشی که امروز صهیونیست ها او را به عنوان اولین مدافع حقوق خود مصادره کرده و می خواهند ازاو حلقه وصل بین خود و ایران در برابر تمام مسلمانان جهان بسازند چقدر نفع برای این مردم داشته که ناگهان به زعم آقای مشایی تبدیل شده به سرمایه خداوند در ایران ؟! اگر مراد نفعی است که از محل توریست و بازدید از پاسارگاد و مقبره کورش عاید می شود که این همه رقمی نمی شود که بخواهیم از آن به عنوان سرمایه برای کشور نام ببریم و اگر مراد از این ادعا نفع و سرمایه معنوی است باید آقای مشایی بگوینداین اعلیحضرت !! تا کنون چند تا کور را شفا داده که آقای مشایی دومی آن باشند .
آقای مشایی !سوالی از شما بزرگوار دارم و آن این که بفرمایید این سرمایه خداوندی خلال سده گذشته درکدام یک از نهضت های اسلامی و مردمی نقش ایفا کرده و به عنوان مرجع و الگو منشاء الهام برای ملت بوده است ؟ و حتی پیش از آن ؟ کورش درنهضت سربداران و بر پایی آن چه نقشی داشته است ؟ علمای اعلام شیعه که همیشه جلو دار حرکت های انقلابی و مردمی بوده اند چه سنخیتی با کورش داشته اند . اصلا مکتبی که این پادشاه پایه نهاده است چیست که امروز شما ازاو به عنوان سرمایه خداوندی نام می برید . اگر مرادتان اعلامیه جهانی حقوق بشر است که آن کجا و آموزه های علی بزرگ مقتدا و امام اول ما شیعه ها کجا ؟ راستی در سال ۵۷ که به فرموده امام راحل پرتو الهی بر این کشور افتاد این سرمایه خداوندی در کدام یک از پارچه نوشته ها و اعلامیه ها و سخنرانی ها حضور داشت ؟ حتی یک مورد هم سراغ دارید که کسی از کورش برای نیرو بخشیدن به حرکت مردم مایه گذاشته باشد ؟!
شما که خود از نزدیک و بیش از همه شاهدید از توده مردمی که پشتوانه نظام هستند چه تعداد برای زیارت مشاهد و مقابر مطهره حتی در دور دست ترین امامزاده ها مشرف می شوند و چه تعداد به مقبره کوروش و داریوش می روند که حتی اگر هم بروند خدا وکیلی آن حال و هوای معنوی را با این گشت و گذار ها می شود مقایسه کرد ؟! این چه سرمایه خداوندی است که اثر ی از آن در قول وفعل و فکر این مردم دیده نمی شود .
آیا آن چه در بابل و در ادامه یک لشکر کشی و بنا به مناسبات و اقتضائات سیاسی روز اتفاق افتاد را با همان یک فراز از بیانات امام علی که وقتی خلخال از پای زنی یهودی در آورده بودند گفت اگر آْدم از غصه این واقعه بمیرد کار زیادی نکرده است می توان مقایسه کرد؟! آیا این حق مداری با آن چه در بابل رخ داد قابل قیاس است که کورش را سرمایه خداوندی در ایران می دانید ؟ کدام سرمایه که هیچ جا در کوران ستم هایی که بر مردم رفته است خبری از آن نیست اما یک امامزاده با ساختمانی ساده و در پای بلندای یک قله ملجاء و ماوای همه درد مندان و الهام بخش آن ها در ستیز با ظلم و ستم است ؟
آقای مشایی !
واژه ها هر کدام بار معنوی خاص خود را دارند . وقتی می گوییم سرمایه خداوند مطمئنا معنایی خاص را اراده کرده ایم که در قلمرو آن باید برکاتی عینی و ملموس دیده شود .
آقای مشایی !
آیا خبر دارید امروز تمام گروههای معاند با نظام و اسلام می کوشند با احیای فرهنگ به اصطلاح ملی ودر ذیل امامت کورش هخامنشی برای خود محملی بسازند و از این طریق فرهنگ اسلام و تشیع را امری عارضی و بیگانه جلوه بدهند.آیا می دانید در ادبیات این جماعت و در سایت ها و وبلاگ های آن ها چه پرت و پلاهایی گفته و نوشته می شود . ارائه نمونه ای از آن در اینجا خالی از لطف نیست :
من آریایی ام . خدای من ایران است. پیامبر من کورش بزرگ است. امامان من داریوش بزرگ،خشایارشا ،مازیار ،انوشیروان عادل ، یزدگرد. امام زمان من کاوه آهنگر است. رو حانیون من فردوسی ، خیام ،مولوی ،حافظ،سعدی و ابن سینا. کتاب مقدس من شاهنامه است . اصول و فروع دین من لوح حقوق بشر کورش بزرگ است. عاشورای من قادسیه است. شهدای من رستم فرخزاد و بابک خرمدین است. پرچم من درفش کاویانی است. بهشت من آزادی است. عید من مهرگان و نوروز است......
آیا می دانید تنها دستمایه کسانی که هنگام اشغال فلسطین و استقرار قوم نابکار بر سرزمین پیامبران الهی تلاش می کردند ایران را رو در روی مسلمانان و هم پیمان یهودیان قرار دهند و از صهیونیست ها حمایت کنند همین کورش هخامنشی و ماجرای حمله او به بابل و آزاد کردن یهودی ها بوده است . آیا می دانید یهودیان هم این پادشاه را به منزله مسح‌شده توسط پروردگار بشمار می‌آوردند و از او به عنوان منجی نام می برند و حتما مطلع هستید دولت اسرائیل از کوروش قدردانی کرده و یادش را گرامی داشته‌است.
با این وجود من مانده ام این چه سرمایه ای است که صهیونیست ها به آن می نازند و ما هم و باید به آن بنازیم . چطور شما این همه عظمت شناخته و ناشناخته ای که در گوشه و کنار این مملکت به برکت فرهنگ و تمدن اسلامی دیده می شود را ندیدید اما کورش به عنوان سرمایه خداوند این گونه خیره اتان کرد ؟آیا می دانید آن چه در حوزه گردشگری به عنوان نماد و معرف فرهنگ این مرز و بوم باید به اطلاع جهانیان برسد فراتر و متفاوت از چیزی است که شما اعلام کرده اید ...
منبع : داور


همچنین مشاهده کنید