یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

مسمای بادمجان


مسمای بادمجان
● مواد لازم :
▪ گوشت بره: ۲۵۰ گرم
▪ بادمجان متوسط :۳ عدد
▪ لپه:نصف فنجان
▪ پیاز متوسط: اعدد
▪ زعفران وادویه:به میزان دلخواه
● طرز تهیه:
ابتدا گوشت را تخته ای ونازک خورد کرده به همراه پیاز رنده شده در مقدار کمی روغن تف داده سپس با۵/۱ لیوان میگذاریم نیم پز شود.ابتدا لپه را افزوده وپس از نیم ساعت گوجه وبادمجان (از قبل کبابی شده ) رااضافه کرده ومیگذاریم کاملا بپزد.پس از ۱ ساعت خورشت آماده سرو است باید با پلو سفید نوش جان کنید
منبع : زنده رود


همچنین مشاهده کنید