سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا
سالسا (Salsa)
● مواد لازم:
▪ دو عدد گوجهفرنگی
▪ فلفل سبز و قرمز و زرد از هرکدام نصف فلفل (اگر فلفل رنگی نداشتید دو عدد فلفل سبز)
▪ دو عدد کدو سبز
▪ دو عدد بادمجان (بادمجان درشت یک عدد)
▪ دو قاشق غذاخوری سرکه
▪ سه قاشق غذاخوری روغن زیتون
▪ دوقاشق غذاخوری مرزنجوش خرد شده(marjoram)
▪ دوقاشق غذاخوری آویشن
▪ یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
● طرزتهیه :
بادمجان و کدو و گوجه فرنگی را به مدت دو ساعت در روغن زیتون میخوابانیم. سپس آنها را در باربکیو یا فر کبابی میکنیم تا پخته شوند.
بعد آنها را به قطعات کوچک خرد میکنیم همراه با فلفلهای خرد شده در ظرف میریزیم و مرزنجوش و جعفری و اویشن و نمک و سرکه را به آنها اضافه کرده و خوب هم میزنیم.
این سالسا به همراه غذاهای گوشتی خورده میشود.
منبع : شیندخت
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران مجلس شورای اسلامی بابک زنجانی مجلس دولت سیزدهم اصغر جهانگیر خلیج فارس دولت لایحه بودجه 1403 شورای نگهبان حجاب مجلس یازدهم
تهران هواشناسی قوه قضاییه سیل آموزش و پرورش شهرداری تهران سلامت پلیس سازمان هواشناسی شورای شهر تهران قتل شورای شهر
خودرو سایپا قیمت دلار قیمت خودرو کارگران قیمت طلا ایران خودرو دلار بازار خودرو چین مالیات بانک مرکزی
تلویزیون سریال سینمای ایران رسانه سینما موسیقی تئاتر دفاع مقدس فیلم بازیگر رسانه ملی کتاب
سازمان سنجش
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه روسیه عربستان ترکیه نتانیاهو
فوتبال پرسپولیس استقلال تراکتور سپاهان باشگاه استقلال تیم ملی فوتسال ایران فوتسال لیگ برتر بازی باشگاه پرسپولیس وحید شمسایی
هوش مصنوعی ناسا اینستاگرام خودرو برقی اپل تسلا تبلیغات فناوری ماه همراه اول آیفون گوگل
داروخانه دیابت خواب طول عمر چاقی سلامت روان بارداری هندوانه