چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
هر تشنجی در کودکان صرع نیست.
تشنجهای مکرر بدون تب را که عموماً در کودکان رخ میدهد صرع میگویند که این تشنجها به علت تکانهای غیرطبیعی الکتریکی در مغز بهوجود آمده و معمولاً با علائم بالینی همراه است.
برای تشخیص بیماری صرع نیاز به تأیید این پدیده از لحاظ فیزیکی و ثبت آن توسط دستگاه الکتروآنسفالوگرافی است. بنابراین نمیتوان هر نوع تشنجی در کودکان را صرع قلمداد کرد.
استفاده از دستگاه مذکور علاوه بر ثبت و تأیید حملات صرع قابلیت تشخیص و تمایز حملات صرعی را از حملات غیرصرعی در کودکان داراست. همچنین با استفاده از این دستگاه میتوان مکان دقیق حملات الکترونیکی ایجاد شده درمغز را مشخص نمود.
حملات ریسه رفتن، تکانهای خواب و خوابگردی از تشنجهای غیرصرعی در کودکان است که اصولاً با صرع اشتباه شده و این اشتباه باعث تجویز داروهای صرع در این کودکان میشود و پیامدهای ناخوشایندی برای کودکان به همراه دارد.
دوران کودکی و نوجوانی شایعترین سنین بروز تشنج است که برخی از این تشنجات از صرع ناشی میشوند و این بیماری نیز میتواند طیف گستردهای از بیماریهای مختلف را شامل شود. اما اکثریت تشنجات یادشده قابل درمان و کنترل هستند و بیماری صرع میتواند ناشی از عوامل قبل از تولد (ژنتیکی و فامیلی) عوامل حین تولد (ضربههای زایمانی، خفگیهای زایمانی) و عوامل پس از تولد شامل اسهال، استفراغ، عفونتها و ذاتالریه در کودکان باشد.
منبع : انجمن صرع ایران
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست