شنبه, ۲۴ شهریور, ۱۴۰۳ / 14 September, 2024
مجله ویستا
طالبی و گرمک
● ترکیبات شیمیایی طالبی و گرمک
ویتامینهای ( آ - A ) (ب۱-B۱) (ث-C) سلولز - پروتین - چربی-قند - کلسیم - پتاسیم - آهن
● خواص دارویی - غذایی
ـ طالبی میوه ای خنک و اشتهاآور است که در تابستان تشنگی را بر طرف مینماید.
ـ طالبی ادرار آور و ملین است.
ـ طالبی باعث طراوت و شادابی پوست میشود.
ـ به علت داشتن پتاسیم و عطر مطبوع، مقوی برای قلب بوده و عروق را باز میکند.
ـ برای کم خونی و نقرس و روماتیسم مفید میباشد.
ـ خوردن طالبی و گرمک را به مادران شیرده توصیه میکنیم که باعث افزایش شیر میشوند.
● توجه
کسانی که ورم معده و مرض قند (دیابت) دارند باید در مصرف گرمک و طالبی احتیاط کرده و زیاده روی ننمایند.
به علت سهل الهضم بودن معمولا به عنوان دسر خورده میشود.
میتوانید طالبی را با شکر مخلوط نموده و به صورت پالوده مصرف نمایید و یا به کمک مخلوط کن، طالبی و شکر و شیر را مخلوط کرده و بصورت سرد میل نمایید.
منبع : سایت کامتونت
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست