سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا
چند توصیه برای کاهش قند و شکر در غذا
۱. یاد بگیرید از شیرینی طبیعی غذا لذت ببرید. موادی مانند میوهها حاوی قند هستند ولی به میزان کمتر از مواد ساخته دست انسان (مربا، کمپوت و ...)
۲. از موادغذائی غنی در قند و شکر مثل انواع شیرینیها، مربا و نوشابههای شکری کمتر استفاده کنید.
۳. از کمپوتهائی استفاده کنید که بدون شکر اضافه درست شده باشند.
۴. در صورت نیاز به جای شکر و قند از قندهای رژیمی کم ضرر یا بیضرر استفاده کنید.
۵. برای جلوگیری از وابستگی به مواد حاوی قند، نوزادان را به غذاهای شیرین عادت ندهید.
۲. از موادغذائی غنی در قند و شکر مثل انواع شیرینیها، مربا و نوشابههای شکری کمتر استفاده کنید.
۳. از کمپوتهائی استفاده کنید که بدون شکر اضافه درست شده باشند.
۴. در صورت نیاز به جای شکر و قند از قندهای رژیمی کم ضرر یا بیضرر استفاده کنید.
۵. برای جلوگیری از وابستگی به مواد حاوی قند، نوزادان را به غذاهای شیرین عادت ندهید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور سقوط بالگرد رئیسی سیدابراهیم رئیسی شهادت ایران سقوط بالگرد بالگرد حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم شهادت رئیسی شهادت سید ابراهیم رئیسی
تهران هواشناسی تعطیلی مدارس هلال احمر پلیس سردار رادان سیل قوه قضاییه آموزش و پرورش مشهد سیل مشهد بارش باران
پیام تسلیت یارانه یارانه نقدی بورس قیمت خودرو قیمت دلار خودرو دلار بازار خودرو قیمت طلا حقوق بازنشستگان ایران خودرو
شهید رئیسی لیلا حاتمی ابراهیم حاتمی کیا تلویزیون سینما هنرمندان سینمای ایران شعر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی زری خوشکام نمایشگاه کتاب رسانه ملی
قرآن تجهیزات پزشکی
رژیم صهیونیستی ترکیه اسرائیل روسیه چین آمریکا غزه فلسطین جنگ غزه حماس اوکراین ولادیمیر پوتین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر ایران لیگ برتر باشگاه پرسپولیس لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال منچسترسیتی تراکتور بازی باشگاه استقلال
سامسونگ هوش مصنوعی تبلیغات اپل موبایل اینترنت نمایشگاه ایران هلث هواپیما
رژیم غذایی خواب آلزایمر زیبایی استرس کاهش وزن طبیعت