چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
مجله ویستا

شاه ماهی سرخ کرده


برگ چغندر  :  ۱ عدد
شیر هموژنیزه  :   قدری
آرد سفید  :   قدری
روغن  :   قدری
نمک  :   قدری
فلفل  :   قدری
آب لیموترش  :   قدری
شاه ماهی را پاک کرده در شیر فرو برده در آرد بغلطانید و در روغن اصلی سرخش نمائید.
سپس روی یک قاب بیضی شکل، قدری نمک نرم و جعفری خرد کرده پاشیده ماهی را روی آن بگذارید و قدری آب لیمو ترش و کره تازه رویش قرار بدهید، اگر میل داشته باشید چند سیب زمینی آب پز هم در اطرافش بچینید.