جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا
مرغ کره ای(هندی)
● مواد لازم برای ۴ نفر:
کره=۱۰۰ گرم
روغن=۱ قاشق غذاخوری
پیاز ریز شده=۲ عدد متوسط
زنجبیل تازه له شده=۱ قاشق چایخوری
پودر کاری=۲ قاشق چایخوری
گشنیز نرم شده=۲ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز=۲ قاشق چایخوری
زیره سیاه درسته=۱ قاشق چایخوری
سیر تازه خورد شده=۱ قاشق چایخوری
نمک=۱ قاشق چایخوری
هل سبز درسته=۳ عدد
دانه فلفل سیاه=۳ عدد
ماست=۳/۲ پیمانه/۱۵۰ میلی لیتر
رب گوجه فرنگی=۲ قاشق غذاخوری
مرغ=۸ تکه بدون پوست
آب=۳/۲ پیمانه
خامه کم چرب=۳/۲ پیمانه
● برای تزئین:
گشنیز تازه-۲ عدد فلفل سبز ریز شده
● طرز تهیه:
۱. روغن و کره را در ماهیتابه بزرگی گرم می کنیم.پیاز را به آن افزوده و سرخ می کنیم.حرارت را کاهش می دهیم.
۲. زنجبیل تازه را له کرده و در کاسه ای می گذاریم،پودر کاری،گشنیز نرم شده،زنجبیل،پودر فلفل قرمز،زیره،سیر،نمک،هل و فلفل سیاه را در ظرفی ریخته و با هم مخلوط می کنیم.سپس ماست و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و بهم می زنیم تا خوب با هم مخلوط شوند.
۳. تکه های مرغ را به مخلوط ماست و ادویه اضافه کرده و هم می زنیم تا خوب جذب شود.
۴. مرغ را به پیازهای داخل ماهیتابه افزوده و حدود ۵ تا ۷ دقیقه تفت می دهیم.
۵. آب را به مخلوط افزوده و به مدت ۳۰ دقیقه می گذاریم بپزد؛گاهگاهی آن را بهم می زنیم.
۶. خامه را اضافه کرده و بمدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر می پزیم.
۷. غذا را با گشنیز تازه و فلفل سبز ریز شده تزئین می کنیم.
کره=۱۰۰ گرم
روغن=۱ قاشق غذاخوری
پیاز ریز شده=۲ عدد متوسط
زنجبیل تازه له شده=۱ قاشق چایخوری
پودر کاری=۲ قاشق چایخوری
گشنیز نرم شده=۲ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز=۲ قاشق چایخوری
زیره سیاه درسته=۱ قاشق چایخوری
سیر تازه خورد شده=۱ قاشق چایخوری
نمک=۱ قاشق چایخوری
هل سبز درسته=۳ عدد
دانه فلفل سیاه=۳ عدد
ماست=۳/۲ پیمانه/۱۵۰ میلی لیتر
رب گوجه فرنگی=۲ قاشق غذاخوری
مرغ=۸ تکه بدون پوست
آب=۳/۲ پیمانه
خامه کم چرب=۳/۲ پیمانه
● برای تزئین:
گشنیز تازه-۲ عدد فلفل سبز ریز شده
● طرز تهیه:
۱. روغن و کره را در ماهیتابه بزرگی گرم می کنیم.پیاز را به آن افزوده و سرخ می کنیم.حرارت را کاهش می دهیم.
۲. زنجبیل تازه را له کرده و در کاسه ای می گذاریم،پودر کاری،گشنیز نرم شده،زنجبیل،پودر فلفل قرمز،زیره،سیر،نمک،هل و فلفل سیاه را در ظرفی ریخته و با هم مخلوط می کنیم.سپس ماست و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و بهم می زنیم تا خوب با هم مخلوط شوند.
۳. تکه های مرغ را به مخلوط ماست و ادویه اضافه کرده و هم می زنیم تا خوب جذب شود.
۴. مرغ را به پیازهای داخل ماهیتابه افزوده و حدود ۵ تا ۷ دقیقه تفت می دهیم.
۵. آب را به مخلوط افزوده و به مدت ۳۰ دقیقه می گذاریم بپزد؛گاهگاهی آن را بهم می زنیم.
۶. خامه را اضافه کرده و بمدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر می پزیم.
۷. غذا را با گشنیز تازه و فلفل سبز ریز شده تزئین می کنیم.
منبع : آشپزآنلاین
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست