شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
مرغ کره ای(هندی)
● مواد لازم برای ۴ نفر:
کره=۱۰۰ گرم
روغن=۱ قاشق غذاخوری
پیاز ریز شده=۲ عدد متوسط
زنجبیل تازه له شده=۱ قاشق چایخوری
پودر کاری=۲ قاشق چایخوری
گشنیز نرم شده=۲ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز=۲ قاشق چایخوری
زیره سیاه درسته=۱ قاشق چایخوری
سیر تازه خورد شده=۱ قاشق چایخوری
نمک=۱ قاشق چایخوری
هل سبز درسته=۳ عدد
دانه فلفل سیاه=۳ عدد
ماست=۳/۲ پیمانه/۱۵۰ میلی لیتر
رب گوجه فرنگی=۲ قاشق غذاخوری
مرغ=۸ تکه بدون پوست
آب=۳/۲ پیمانه
خامه کم چرب=۳/۲ پیمانه
● برای تزئین:
گشنیز تازه-۲ عدد فلفل سبز ریز شده
● طرز تهیه:
۱. روغن و کره را در ماهیتابه بزرگی گرم می کنیم.پیاز را به آن افزوده و سرخ می کنیم.حرارت را کاهش می دهیم.
۲. زنجبیل تازه را له کرده و در کاسه ای می گذاریم،پودر کاری،گشنیز نرم شده،زنجبیل،پودر فلفل قرمز،زیره،سیر،نمک،هل و فلفل سیاه را در ظرفی ریخته و با هم مخلوط می کنیم.سپس ماست و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و بهم می زنیم تا خوب با هم مخلوط شوند.
۳. تکه های مرغ را به مخلوط ماست و ادویه اضافه کرده و هم می زنیم تا خوب جذب شود.
۴. مرغ را به پیازهای داخل ماهیتابه افزوده و حدود ۵ تا ۷ دقیقه تفت می دهیم.
۵. آب را به مخلوط افزوده و به مدت ۳۰ دقیقه می گذاریم بپزد؛گاهگاهی آن را بهم می زنیم.
۶. خامه را اضافه کرده و بمدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر می پزیم.
۷. غذا را با گشنیز تازه و فلفل سبز ریز شده تزئین می کنیم.
کره=۱۰۰ گرم
روغن=۱ قاشق غذاخوری
پیاز ریز شده=۲ عدد متوسط
زنجبیل تازه له شده=۱ قاشق چایخوری
پودر کاری=۲ قاشق چایخوری
گشنیز نرم شده=۲ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز=۲ قاشق چایخوری
زیره سیاه درسته=۱ قاشق چایخوری
سیر تازه خورد شده=۱ قاشق چایخوری
نمک=۱ قاشق چایخوری
هل سبز درسته=۳ عدد
دانه فلفل سیاه=۳ عدد
ماست=۳/۲ پیمانه/۱۵۰ میلی لیتر
رب گوجه فرنگی=۲ قاشق غذاخوری
مرغ=۸ تکه بدون پوست
آب=۳/۲ پیمانه
خامه کم چرب=۳/۲ پیمانه
● برای تزئین:
گشنیز تازه-۲ عدد فلفل سبز ریز شده
● طرز تهیه:
۱. روغن و کره را در ماهیتابه بزرگی گرم می کنیم.پیاز را به آن افزوده و سرخ می کنیم.حرارت را کاهش می دهیم.
۲. زنجبیل تازه را له کرده و در کاسه ای می گذاریم،پودر کاری،گشنیز نرم شده،زنجبیل،پودر فلفل قرمز،زیره،سیر،نمک،هل و فلفل سیاه را در ظرفی ریخته و با هم مخلوط می کنیم.سپس ماست و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و بهم می زنیم تا خوب با هم مخلوط شوند.
۳. تکه های مرغ را به مخلوط ماست و ادویه اضافه کرده و هم می زنیم تا خوب جذب شود.
۴. مرغ را به پیازهای داخل ماهیتابه افزوده و حدود ۵ تا ۷ دقیقه تفت می دهیم.
۵. آب را به مخلوط افزوده و به مدت ۳۰ دقیقه می گذاریم بپزد؛گاهگاهی آن را بهم می زنیم.
۶. خامه را اضافه کرده و بمدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر می پزیم.
۷. غذا را با گشنیز تازه و فلفل سبز ریز شده تزئین می کنیم.
منبع : آشپزآنلاین
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران مجلس دولت حجاب رئیس جمهور نماز جمعه رئیسی گشت ارشاد دولت سیزدهم کارگران رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی
سیل هواشناسی تهران کنکور شهرداری تهران سیستان و بلوچستان فضای مجازی سازمان سنجش قتل سلامت پلیس زنان
قیمت دلار قیمت طلا بازار خودرو خودرو قیمت خودرو دلار سایپا بانک مرکزی ارز مسکن ایران خودرو تورم
کیومرث پوراحمد پایتخت تلویزیون خانواده سینمای ایران سریال ترانه علیدوستی فیلم کتاب مهران مدیری موسیقی سینما
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
اسرائیل رژیم صهیونیستی آمریکا فلسطین غزه جنگ غزه روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس جام حذفی آلومینیوم اراک استقلال فوتسال بازی تراکتور تیم ملی فوتسال ایران باشگاه پرسپولیس بارسلونا باشگاه استقلال
هوش مصنوعی گوگل سامسونگ اپل فناوری ربات نخبگان همراه اول ناسا فیلترینگ
سازمان غذا و دارو کاهش وزن مالاریا آلزایمر زوال عقل