سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا
قارچهای خوراکی جایگزین مناسبی برای گوشت قرمز هستند
در حالیكه استفاده از قارچهای خوراكی به عنوان منابع پروتیینی با كیفیت بالا و جایگزین مناسب گوشتهای قرمز جهت بهبود تغذیه و پیشگیری از خیلی بیماریهای رایج ناشی از مصرف گوشتهای قرمز توسط كارشناسان غذایی توصیه میشود ولی متاسفانه مصرف قارچ خوراكی در فرهنگ غذایی ایرانیان جایگاهی ندارد.
سالانه در سطح دنیا به دلیل تقاضای مصرف توسط مردم، بالغ بر ۵/۴ میلیون تن قارچ خوراكی تولید میشود ولی در كشور ما به دلیل نبود فرهنگ مصرف قارچ خوراكی و پایین بودن تقاضا، تنها ۱۰ هزار تن قارچ خوراكی تولید میشود و این تولیدكنندگان نیز برای فروش محصولات خود مشكلات فراوانی دارند. قارچهای خوراكی از نظر انرژی دارای مقدار كالری كمی هستند و لذا به عنوان یك غذای رژیمی برای افرادی كه از چاقی رنج میبرند و نیاز به كاهش وزن دارند توصیه میشود.
منبع : ایران مانیا
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران مجلس شورای اسلامی بابک زنجانی مجلس دولت سیزدهم اصغر جهانگیر خلیج فارس دولت لایحه بودجه 1403 حجاب شورای نگهبان مجلس یازدهم
تهران هواشناسی قوه قضاییه سیل شهرداری تهران فضای مجازی آموزش و پرورش سلامت شورای شهر تهران دستگیری پلیس قتل
خودرو قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو کارگران سایپا ایران خودرو دلار بازار خودرو مالیات چین بانک مرکزی
تلویزیون سریال رسانه سینمای ایران مقام معظم رهبری سینما تئاتر موسیقی فیلم بازیگر رسانه ملی کتاب
سازمان سنجش شورای عالی انقلاب فرهنگی
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس روسیه نوار غزه عربستان اوکراین ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان تراکتور باشگاه استقلال تیم ملی فوتسال ایران فوتسال بازی باشگاه پرسپولیس وحید شمسایی لیگ برتر
هوش مصنوعی اینترنت ناسا تبلیغات اینستاگرام تسلا همراه اول ماه گوگل اپل آیفون ایرانسل
داروخانه ویتامین کاهش وزن دیابت خواب طول عمر چاقی سلامت روان فروش اینترنتی دارو بارداری