یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

کیوی


کیوی
استرس، مواد مضر و كمبود خواب، روی بدن انسان اثر می‌گذارد. هر كس كه می‌خواهد به این وضع گرفتار نشود، باید در روز كیوی بخورد.
كیوی از تب، ناراحتی‌های معده و روده، بی‌حالی و خستگی، سرفه‌های شدید و سرماخوردگی كه در اثر وجود باكتری‌ها بروز می‌كند جلوگیری می‌كند و سیستم حفاظتی بدن را تقویت می‌كند و از بروز سرطان جلوگیری می‌كند.
سیگاری‌ها نیاز به ویتامین C بیشتری دارند، زیرا مواد سمی موجود در دود سیگار ویتامین‌ها را از بین می‌برد. با مصرف كیوی می‌توانند نیازشان را به ویتامین C رفع كنند.
البته در افراد سیگاری با خوردن كیوی، ضایعات مربوط به ویتامین C جبران می‌شود، ولی ضرری كه كشیدن سیگار برای قلب، مجاری عروقی، ریه و سایر اندام‌های بدن دارد، جبران نمی‌شود.
مطالعات دانشمندان نشان داده است كه دیابتی‌ها كه مرتب به مقدار زیادی ویتامین C دریافت می‌كنند، میزان كلسترول و انسولین پایینی دارند. كیوی برای تأمین ویتامین C منبع خوبی است.
كیوی دارای آنزیم‌هایی است كه پروتئین‌ها را تجزیه می‌كنند. متأسفانه این آنزیم‌ها در معده به وسیله اسید معده از بین می‌روند، طوری‌كه در معده و روده اثر ندارند، اما اگر كیوی بعد از غذاهای گوشتی و لبنی مصرف شود، اثر آن تقویت می‌شود و عمل هضم غذاهای سنگین در معده و روده را آسان‌تر می‌كند.
بدن انسان نمی‌تواند ویتامین C را ذخیره كند، بنابراین به جای خوردن تنقلات مثل چیپس بهتر است كیوی میل نمایید.
منبع : موسسه اطلاع رسانی طعام اسرار


همچنین مشاهده کنید