جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
کباب کوبیده
گوشت سر دست گوسفند : ۱۰۰۰ گرم
پیاز : ۳ عدد
دنبه : ۱۵۰ گرم
کره : ۱۰۰ گرم
گوجه فرنگی : ۵۰۰ گرم
فلفل : قدری
نمک : قدری
گوشت و پیاز و نمک و فلفل را مخلوط میکنیم و خوب مالش میدهیم تا گوشت کاملا چسیندگی پیدا کند، بعد دست را مرطوب میکنیم و از مایه گوشت برمیداریم و به سیخ میکشیم و با انگشت کمی فشار میدهیم تا گوشت بسیخ بچسبد و سطح آن صاف شود، آنگاه آتش قراوان را که کاملاً گرفته است روی منقل صاف میکنیم و سیخها را روی آتش میچنیم و فوری آتش را باد میزنیم تا گوشت خودش را به سیخ بگیرد و از آن نریزد وقتی گوشت کمی برشته شد، دیگر آتش را باد نمیزنیم تا مغز گوشت بپزد بابد دقت کرد که کبابها زیاد برشته و خشک نشوند، کبابها را در دیس میکشیم و روی آن را کمی سماق کوبیده میپاشیم.
اگر بخواهیم کباب چربی کمتر داشته باشد میتوانیم از گوشت ران به همین طریق کباب تهیه کنیم ولی البته گوشت اگر کمی چرب باشد کباب آن خوشمزه تر میشود.
معمولاً گوشت کباب را از قسمت قلوه گاه گوسفند که زیر شکم حیوان است تهیه میکنند ولی این گوشت بسیار چرب است و با رژیم غذائی سازگار نیست. در صورتیکه کباب را از گوشت قلوه گاه تهیه کردیم ممکن است در یک کیلو گوشت دو عدد تخم مرغ هم بزنیم تا از ریختن گوشت در آتش جلوگیری شود.
کباب کوبیده یا برگ را در فر نیز می توان تهیه کرد البته کباب روی آتش بهتر تهیه میشود، ولی از فر به لحاظ آسانی کار میتوان استفاده کرد و در صورتیکه بخواهیم کباب کوبیده را در فر تهیه کنیم سیخهای کباب کوبیده را در دیسی میچینیم و فر را با حرارت ۵۰۰ درجه گرم میکنیم و دیس کباب را روی آخرین پنجره بهطرف بالا قرار میدهیم و میگذاریم در حدود بیست دقیقه بماند و گاهی سیخها را چرخ میدهیم.
پیاز : ۳ عدد
دنبه : ۱۵۰ گرم
کره : ۱۰۰ گرم
گوجه فرنگی : ۵۰۰ گرم
فلفل : قدری
نمک : قدری
گوشت و پیاز و نمک و فلفل را مخلوط میکنیم و خوب مالش میدهیم تا گوشت کاملا چسیندگی پیدا کند، بعد دست را مرطوب میکنیم و از مایه گوشت برمیداریم و به سیخ میکشیم و با انگشت کمی فشار میدهیم تا گوشت بسیخ بچسبد و سطح آن صاف شود، آنگاه آتش قراوان را که کاملاً گرفته است روی منقل صاف میکنیم و سیخها را روی آتش میچنیم و فوری آتش را باد میزنیم تا گوشت خودش را به سیخ بگیرد و از آن نریزد وقتی گوشت کمی برشته شد، دیگر آتش را باد نمیزنیم تا مغز گوشت بپزد بابد دقت کرد که کبابها زیاد برشته و خشک نشوند، کبابها را در دیس میکشیم و روی آن را کمی سماق کوبیده میپاشیم.
اگر بخواهیم کباب چربی کمتر داشته باشد میتوانیم از گوشت ران به همین طریق کباب تهیه کنیم ولی البته گوشت اگر کمی چرب باشد کباب آن خوشمزه تر میشود.
معمولاً گوشت کباب را از قسمت قلوه گاه گوسفند که زیر شکم حیوان است تهیه میکنند ولی این گوشت بسیار چرب است و با رژیم غذائی سازگار نیست. در صورتیکه کباب را از گوشت قلوه گاه تهیه کردیم ممکن است در یک کیلو گوشت دو عدد تخم مرغ هم بزنیم تا از ریختن گوشت در آتش جلوگیری شود.
کباب کوبیده یا برگ را در فر نیز می توان تهیه کرد البته کباب روی آتش بهتر تهیه میشود، ولی از فر به لحاظ آسانی کار میتوان استفاده کرد و در صورتیکه بخواهیم کباب کوبیده را در فر تهیه کنیم سیخهای کباب کوبیده را در دیسی میچینیم و فر را با حرارت ۵۰۰ درجه گرم میکنیم و دیس کباب را روی آخرین پنجره بهطرف بالا قرار میدهیم و میگذاریم در حدود بیست دقیقه بماند و گاهی سیخها را چرخ میدهیم.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
آمریکا عراق جنگ حماس نیکا شاکرمی مجلس شورای اسلامی روز معلم دولت رهبر انقلاب معلمان مجلس بابک زنجانی
ایران هواشناسی بارش باران هلال احمر آتش سوزی قوه قضاییه تهران پلیس سیل معلم شهرداری تهران آموزش و پرورش
سهام عدالت قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار بازار خودرو حقوق بازنشستگان خودرو دلار سایپا بانک مرکزی ایران خودرو کارگران
سریال پایتخت مهران مدیری تلویزیون عفاف و حجاب تئاتر مسعود اسکویی سینمای ایران سینما
رژیم صهیونیستی اسرائیل جنگ غزه فلسطین روسیه ترکیه نوار غزه اوکراین چین انگلیس ایالات متحده آمریکا بنیامین نتانیاهو
فوتبال استقلال پرسپولیس علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال تراکتور لیگ برتر لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر ایران رئال مادرید بایرن مونیخ
هوش مصنوعی کولر گوگل اپل عیسی زارع پور تلفن همراه تبلیغات اینستاگرام ناسا
فشار خون کبد چرب دیابت کاهش وزن