سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا
چگونگی آماده کردن شیر
در هنگام آماده کردن شیشهٔ شیر نوزاد باید چند نکته را در نظر داشته باشید، زیرا شیری که به کودک داده میشود باید عاری از میکروب و هضمش آسان باشد.
کودکی که بدنیا میآید بطور غریزی اعمالی نظیر نفس کشیدن، مک زدن، هضم کردن و غیره را انجام میدهد ولی قادر نیست در مقابل میکروبها از خود دفاع کند. نظر به اینکه ترکیبات شیر خشک به نحوی است که امکان رشد انواع میکروبها در آن فراوان است. پیش از هر چیز باید دقت کنید که شیر استرلیزه شده باشد تا میکروبها نتوانند به بدن کودک نفوذ کنند. شیر خشک بهطور صنعتی تهیه میشود از قبل استرلیزه شده است و از این نظر بر شیر تازه امتیاز دارد. برای استرلیزه کردن شیر تازهٔ گاو به نحوی عمل کنید که در سطرهای آینده توضیح خواهیم داد.
اما توجه داشته باشید که شیر استرلیزه شده را باید در شیشهای بریزید که آن هم استرلیزه شده باشد. و گرنه ممکن است دوباره به انواع میکروبها آلوده شود. ریختن شیر سالم در شیشه بد شسته شده بمثابه افزودن مجدد هزار میکروب دیگر به آن است بنابراین حتی اگر شیر خشک به فرزند خود میدهید، شیشههای او باید استرلیزه شده باشند. این اولین احتیاطی است که میکنید.
احتیاط بعدی آسان کردن هضم شیر است. زیرا در ماههای نخست دستگاه گوارش طفل خیلی حساس است. برای راحتتر کردن هضم شیر گاو یا باید تغییراتی اساسی در ترکیب آن اعمال کرد (نظیر عملی که با شیر خشک انجام میدهند) یا اینکه به آن آب افزود و آنرا شیرینتر کرد.
بهطوری که برای اطمینان از سالم بودن شیر دو عمل لازم است: مرحله اول استریلیزه کردن شیشهها و سر شیشهها و هر چیزی که با شیر در تماس است. مرحله دوم تهیه خود شیر است.
کودکی که بدنیا میآید بطور غریزی اعمالی نظیر نفس کشیدن، مک زدن، هضم کردن و غیره را انجام میدهد ولی قادر نیست در مقابل میکروبها از خود دفاع کند. نظر به اینکه ترکیبات شیر خشک به نحوی است که امکان رشد انواع میکروبها در آن فراوان است. پیش از هر چیز باید دقت کنید که شیر استرلیزه شده باشد تا میکروبها نتوانند به بدن کودک نفوذ کنند. شیر خشک بهطور صنعتی تهیه میشود از قبل استرلیزه شده است و از این نظر بر شیر تازه امتیاز دارد. برای استرلیزه کردن شیر تازهٔ گاو به نحوی عمل کنید که در سطرهای آینده توضیح خواهیم داد.
اما توجه داشته باشید که شیر استرلیزه شده را باید در شیشهای بریزید که آن هم استرلیزه شده باشد. و گرنه ممکن است دوباره به انواع میکروبها آلوده شود. ریختن شیر سالم در شیشه بد شسته شده بمثابه افزودن مجدد هزار میکروب دیگر به آن است بنابراین حتی اگر شیر خشک به فرزند خود میدهید، شیشههای او باید استرلیزه شده باشند. این اولین احتیاطی است که میکنید.
احتیاط بعدی آسان کردن هضم شیر است. زیرا در ماههای نخست دستگاه گوارش طفل خیلی حساس است. برای راحتتر کردن هضم شیر گاو یا باید تغییراتی اساسی در ترکیب آن اعمال کرد (نظیر عملی که با شیر خشک انجام میدهند) یا اینکه به آن آب افزود و آنرا شیرینتر کرد.
بهطوری که برای اطمینان از سالم بودن شیر دو عمل لازم است: مرحله اول استریلیزه کردن شیشهها و سر شیشهها و هر چیزی که با شیر در تماس است. مرحله دوم تهیه خود شیر است.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور رئیسی سقوط بالگرد رئیسی ایران شهادت بالگرد تبریز حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم شهادت رئیسی
تهران کنکور هواشناسی شهرداری تهران شورای شهر تهران تعطیلی مدارس هلال احمر قوه قضاییه پلیس سیل بارش باران آموزش و پرورش
قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا یارانه بورس خودرو دلار بازار خودرو سایپا حقوق بازنشستگان ایران خودرو بازنشستگان
شهادت رئیس جمهور داریوش ارجمند پیام تسلیت تلویزیون لیلا حاتمی سینمای ایران آیت الله سید ابراهیم رئیسی سینما شعر زری خوشکام رسانه ملی نمایشگاه کتاب
کنکور ۱۴۰۳ دانش بنیان دانشگاه پیام نور تلسکوپ فضایی هابل
رژیم صهیونیستی اسرائیل ترکیه امیرعبداللهیان روسیه غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه چین حماس اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر باشگاه پرسپولیس لیورپول لیگ برتر ایران لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال بازی رئال مادرید منچسترسیتی
هوش مصنوعی مایکروسافت تبلیغات گوگل سامسونگ موبایل اپل اینترنت آیفون فناوری
رژیم غذایی آلزایمر طول عمر سلامت روان کاهش وزن افسردگی مغز انسان