پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
مجله ویستا
چینگ چوانگ چانگ، بفرمائید
مردم چین اعتقاد دارند کارد و چنگال نوعی سلاح است و خشونت را نشان میدهد. چینیها میگویند بهتر است آنها را فقط به عنوان سلاح سرد و برای جنگیدن به کار برد.
شاید اگر شما همچنین اعتقادی داشته باشید بعید نباشد کارد و چنگال را کنار بگذارید و به سراغ چوبکهای چینی بروید که نشانه ملایمت و صلح هستند. چوبکها ابزار مخصوصی هستند که چینیها برای صرف غذا از آنها استفاده میکنند.
● آشپزخانه چینی
کدبانویان چینی عادت دارند تمام مواد غذایی، از سبزیجات تا گوشت را در آشپزخانه خرد کنند و بر سر میز بیاورند. به این ترتیب غذاهای چینی نیازی به خرد کردن ندارند.
چینیهای نازک نارنجی استفاده از کارد را بر سر میز یا سفره غذا، اقدامی وحشیانه میدانند؛ بنابراین تعجبی نیست که غذایشان را تندتند با چوبکها بر سر سفره میل میکنند.
چینیها از تفت دادن، پختن در سس یا خورش چینی، بخارپز کردن، سرخ کردن، روغن جوش کردن و تنوری کردن در پخت و پز بسیار استفاده میکنند. واک، تختهکار، ساطور سبک تیز و ظرف بخارپزی چوبی، چهار وسیله اصلی آشپزی در یک آشپزخانه چینی هستند.
واک همان ماهی تابه خودمان است. ظرف بخارپز چینی هم یک نوع طبله چوبی است که کف آن حصیر بافت است و آن را روی دیگ برنج میگذارند تا غذا با بخار پخته شود. غذا به این روش عطر برنج و چوب را میگیرد.
● گوشتهای آبپز
چینیها ترجیح میدهند گوشت را آبپز بخورند. آنها میگویند آب پز کردن گوشت و مواد غذایی دیگر، آنها را خالص و نرم نگه میدارد. آنها برای آبپز کردن گوشت ۲ تا ۵ ساعت وقت میگذارند و گوشتآبپز را با نوعی سس میل میکنند.
آبگوشت پخته را هم به همان صورت ساده داغ میکنند و در پیالههای کوچک همراه غذا مینوشند. مقداری تره بار پخته را هم برای دادن عطر و طعم تازه به آن اضافه میکنند.
● ۲ اصل مهم
چینی ها تلاش میکنند مواد غذایی را تا جایی که میتوانند به صورت اصلی و طبیعیاش مصرف کنند.
در غذاهای چینی سعی میشود مزه و طعم هیچ مادهای بر مزه و طعم مواد دیگر سایه نیندازد.
● چای چینی (اولانگ)
چای مخصوص سرزمین چین، چای اولانگ است و از همان سرزمین معروف شده و در دنیا بر سر زبانها افتاده است. چای اولانگ نسبت به چای سیاه تانن بیشتری دارد، اثرات آرامبخشی آن بیشتر است و مسکنی برای دردهای گوارشی محسوب میشود.
● اعتقادات چوبکی
▪ اگر چوبهای شما با هم جفت نباشند، تعبیرش این است که شما به زودی از کشتی، قطار، هواپیما یا وسیله سفر خود جا میمانید.
▪ افتادن چوبک از دستتان شگون ندارد.
▪ هرگز چوبهای غذا را به صورت سر بالا در کاسه برنج نگذارید، چرا که معمولا این کار در مجلس ختم و عزاداری انجام میشود. این کار نوعی بیادبی به شمار میآید و میزبان و سایرین ناراحت میشوند.
با چوبکهای خودتان روی لبه کاسه نزنید، زیرا این کار توهین به میزبان یا آشپز محسوب میشود.
منبع : هفته نامه زندگی مثبت
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست