چهارشنبه, ۲۲ اسفند, ۱۴۰۳ / 12 March, 2025
مجله ویستا


همبرگرسازی


همبرگرسازی
نویسنده : مقصودی - شهرام
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۰۴/۱۵
رده دیویی : ۶۴۱.۶۶۲
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۰۶
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TX۷۴۹/۵/ه۸م۷
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۵۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۸۳۲-۶۴-۴

در فصل نخست کتاب مواد اولیه مصرفی در همبرگر سازی بررسی شده است. فرمولاسیون و تکنولوژی تولید انواع برگر و فساد میکروبی این محصولات در فصل‌های دوم و سوم به تفصیل شرح داده شده است. فصل چهارم به آزمون‌های استفاده شده در صنعت همبرگر سازی اختصاص دارد. گفتنی است که این کتاب به منظور استفاده دانشجویان و کارشناسان صنایع غذایی, کشاورزی, تغذیه و شیمی مواد تدوین یافته است.