جمعه, ۱۴ دی, ۱۴۰۳ / 3 January, 2025
مجله ویستا
چگونه برای یک نشریه الکترونیکی مقاله بنویسیم
چگونه میتوانید به صورت رایگان به میلیونها فرد دسترسی پیداکنید و محصولات و خدمات خود را معرفی کنید؟
این دقیقا همان اتفاقی است که با نوشتن مقاله و ارائه آن پیش میآید. امروزه دهها هزار مجله الکترونیکی در وب منتشر میشود و تمام آنها به دنبال محتوای با ارزش هستند. شما با یک مقاله پرمحتوا میتوانید ناجی آنها باشید و آنچه که میخواهند را به آنها ارائه دهید و در عوض آنها نیز به نیاز شما پاسخ خواهند گفت و مقاله و تجارب شما را در معرض دید همگان قرار خواهند داد.
در انتهای هر مقاله بخشی برای معرفی نویسنده و منبع مقاله وجود دارد. اگرچه شما در متن مقاله مجاز نیستید که برای تجارت خود تبلیغ کنید،اما این بخش انتهایی که شامل ۴ تا ۶ جمله است،در اختیار شماست و تبلیغات در آن حق قانونی شما به شمار میرود. شما میتوانید در این قسمت،سایت یا محصولات و خدمات خود را معرفی کنید.
ممکن است که نویسنده قابلی نباشید اما به شما اطمینان میدهم که به مشکلی برنمیخورید. شما بهتر از هر کس دیگر صنعت و تجارت خود را میشناسید.نوشتن مقاله در مجلات الکترونیکی احتیاج به تخصص نویسندگی یا ادبیات ندارد.این گونه متنها به زبان ساده نوشته میشوند. با اینکه اینترنت یک دنیای بزرگ و عمومی است اما خوانندگان اینترنتی به دنبال افراد خاص و واقعی میگردند و شما با لحن عامیانه موفقتر خواهید بود.
مراحل نوشتن مقاله به شرح زیر است:
۱) تصمیمگیری در مورد موضوع
ابتدا باید یک موضوع مناسب و پرطرفدار را انتخاب کنید. به اخبار مراجعه کنید. در بحثهای آنلاین شرکت کنید و مجلات الکترونیکی که برای شما ارسال میشوند را به دقت بررسی کنید. مقالاتی که در موضوعات مرتبط با تجارت شما هستند را مشاهده کنید و پس از آن تصمیم بگیرید که کدام موضوعات مسئله روز هستند و طرفداران بیشتری دارند. باید اطمینان پیدا کنید که موضوع مقاله شما مورد علاقه عده زیادی از مخاطبین واقع خواهد شد.
۲) انتخاب عنوان
عنوان مقاله میتواند عامل موفقیت یا شکست شما باشد. اگر عنوان شما توجه و ذهن بیننده را جذب خود نکند، مقاله شما هرگز خوانده نخواهد شد. برای مقاله خود ۱۰ تا ۲۰ عنوان در نظر بگیرید و سپس از دوستان یا اقوام خود در خواست کنید که جذابترین آنها را انتخاب کنند.
۳) رئوس مطلب را تعیین کنید
۳ تا ۵ نکته اصلی مقاله را تعیین کنید. تقسیم کردن مقاله به چند قسمت بسیاری از کارها را آسان خواهد کرد. همراه با این تقسیمبندی جریان منطقی مقاله خود را تنظیم کنید. با استفاده از این روش، ذهن شما نیز منظمتر عمل خواهد کرد.
۴) حجم مقاله را تعیین کنید... مقالات مجلات الکترونیکی حدود ۵۰۰ کلمه هستند.
مجلات الکترونیکی معمولا شامل مقالات کوتاهتری نسبت به مجلات و نشریات چاپی میباشند. مناسبترین حجم این گونه مقالات حدود ۵۰۰ کلمه میباشد اما بعضی از مجلات الکترونیکی مقالات طولانیتر را نیز میپذیرند.
۵) تعداد کلمات را بین رئوس مطالب تقسیم کنید
اگر ۵ نکته را به عنوان مطالب اصلی در نظر گرفتهاید، هر بخش باید در حدود ۱۰۰ کلمه باشد. اگر مقاله شما شامل یک مقدمه و نتیجهگیری کوتاه باشد، برای هر بخش تنها ۸۰ تا ۹۰ کلمه باقی خواهد ماند. اگر ۳ نکته اصلی دارید، با احتساب مقدمه و موخره هر بخش حدود ۱۵۰ کلمه خواهد بود. به این ترتیب به جای آنکه به نوشتن ۵۰۰ کلمه فکر کنید،کافی است ۱۵۰ کلمه درباره موضوعی معین بنویسید.
۶) بخش منبع و معرفی نویسنده را تهیه کنید
اطلاعات تماس خود مانند نام،آدرس پست الکترونیکی و آدرس سایت خود را در این بخش قرار دهید. سپس یک یا دو عبارت تبلیغاتی برای تحریک بیننده بنویسید و آنها را به سایت خود لینک کنید. اگر این جملات به موضوع مقاله شما مرتبط باشد، نتیجه خوبی دریافت خواهید کرد.
۷) ویرایش
یک مرحله به عقب برگردید و دوباره مقاله را بررسی کنید. برای این کار زمان کافی اختصاص دهید و مقاله خود را ویرایش کنید. کلمات را از نظر املایی چک کنید. اگر بعضی از بخشها را نمیپسندید، آنها را دو مرتبه بنویسید.
۸) مقاله خود را همراه با یک معرفی برای ناشران مجلات الکترونیکی ارسال کنید
نام و آدرس پست الکترونیکی ناشران مجلات را پیدا کنید و مقاله خود را به همراه یک پاراگراف به عنوان معرفی خود و موضوع مقاله برای آنها بفرستید. این پاراگراف باید شما را از هزاران مقالهای که در هر روز برای ناشران فرستاده میشود، متمایز کند. پس برای نوشتن آن دقت کافی داشته باشید.
محمود بشاش
منبع : روزنامه تفاهم
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست