چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
کیک گل رز
● مواد لازم
▪ یک فنجان کره
▪ یک و دو سوم فنجان شکر
▪ پنج عدد تخم مرغ
▪ دو فنجان آرد
▪ نصف قاشق چای خوری نمک
▪ یک قاشق چای خوری عصاره بادام
▪ ۴۲/۵ گرم بادام خرد شده
▪ یک قاشق چای خوری گلاب
▪ دو قطره رنگ مجاز خوراکی قرمز
● طرز تهیه
فر را از قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) روشن کرده و ظرف فر را چرب کنید، کره را کاملاً نرم کرده، در کاسه دیگری شکر را به همراه مرغ ها، هم بزنید تا حجم آن دو برابر شود. سپس آرد و نمک را آرام آرام به آنها بیفزایید. سپس کره را به خمیر افزوده و خوب مخلوط کنید. خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. پودر بادام و عصاره بادام را به یک بخش آن اضافه کرده و مخلوط کنید. به بخش دیگر نیز گلاب و رنگ قرمز را اضافه کنید. به تناوب این دو خمیر را در ظرف فر بریزید. سپس آن را در فر به مدت ۵۰ الی ۶۰ دقیقه بپزید. اجازه دهید کیک سرد شود و سپس آن را از ظرف خارج کنید. روی کیک را با پودر شکر یا پودر قند تزئین کنید.
فرشته علیزاده
منبع : روزنامه ایران
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست