سه شنبه, ۲۴ مهر, ۱۴۰۳ / 15 October, 2024
مجله ویستا

غذاهای شور، سرطان معده می‌آورند


ایسنا: خوردن مداوم غذاهای شور خطر ابتلا به سرطان معده را ۲ برابر می كند. ‌تحقیقات دانشمندان ژاپنی نشان داد، نمك همچنین در افزایش فشار خون، بیماری قلبی یا سكته مغزی موثر است. سرطان معده چهارمین سرطان رایج در جهان است اما افزایش سرطان مربوط به كسانی است كه روزی ۱۲ تا ۱۵ گرم نمك می‌خورند. علاوه بر مصرف نمك، كشیدن سیگار و مصرف كم میوه و سبزی خطر سرطان معده را مخصوصا در مردان افزایش می‌دهد.
منبع : مجله سلامت