سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
مجله ویستا


اپیدمیولوژی تغذیه


اپیدمیولوژی تغذیه
نویسنده : ویلت - والتر
مترجم : خوشنویسان - فرنازراست‌منش - سیدرضا
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۰۵/۲۴
رده دیویی : ۶۱۴.۵۹۳۹
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۵۶
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : ۶۴۵ RA/ت۷و۹
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۰۶-۴۲۳۴-۷

این کتاب ترجمه یک فصل از کتاب 'Modern Epidemilogy' است که طی آن مشکلات موجود در مطالعات اپیدمیولوژیک مربوط به تغذیه و روش‌های مقابله با آن بررسی شده است. عناوین موضوعات کتاب بدین قرار است: 'مطالعات اپیدمیولوژی مواجهه‌های تغذیه‌ای', 'سنجش رژیم غذایی در مطالعات اپیدمیولوژیک', 'شاخص‌های بیوشیمیایی رژیم غذایی', 'تن سنجی و اندازه‌های ترکیب بدن' و 'جنبه‌های روش شناسی یا متدلوژی در اپیدمیولوژی تغذیه'.