جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
مجله ویستا


غذا و افزودنی‌ها و چاشنی‌ها


غذا و افزودنی‌ها و چاشنی‌ها
گردآورنده : سالک - محمود
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۹/۰۳/۰۲
رده دیویی : ۶۶۴.۰۶
قطع : رحلی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۳۲
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۵۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۶۹۵-۵۶-۶

این کتاب جلد دیگری است از مجموعه ((بهداشت غذا)) که در آن به زبان ساده و با استفاده از تصاویر رنگی متعدد اطلاعاتی درباره ((افزودنی‌ها و چاشنی‌های غذا)) به کودکان و نوجوانان, همچنین والدین آنان, به دست داده شده است . موضوعات اصلی کتاب بدین قرار است :مواد تشکیل دهنده افزودنی‌ها, علت افزودن چاشنی‌ها به غذا, فایده یا ضرر افزدونی‌ها برای بدن انسان, افزدونی‌هایی که برای تازه نگه داشتن غذا استفاده می‌شوند, مخلوط کننده‌ها و غلیظ کننده‌ها, رنگ دهنده‌ها, طعم دهنده‌ها, موادی که در بدن حساسیت ایجاد می‌کنند و اطلاعات دیگری درباره افزدونی‌ها و چاشنی‌های غذا .کتاب با شرح و توضیح واژه‌های تخصصی و مشکل متن به پایان می‌رسد .