جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
مجله ویستا
غذا و افزودنیها و چاشنیها
گردآورنده : سالک - محمود
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۹/۰۳/۰۲
رده دیویی : ۶۶۴.۰۶
قطع : رحلی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۳۲
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۵۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۶۹۵-۵۶-۶
این کتاب جلد دیگری است از مجموعه ((بهداشت غذا)) که در آن به زبان ساده و با استفاده از تصاویر رنگی متعدد اطلاعاتی درباره ((افزودنیها و چاشنیهای غذا)) به کودکان و نوجوانان, همچنین والدین آنان, به دست داده شده است . موضوعات اصلی کتاب بدین قرار است :مواد تشکیل دهنده افزودنیها, علت افزودن چاشنیها به غذا, فایده یا ضرر افزدونیها برای بدن انسان, افزدونیهایی که برای تازه نگه داشتن غذا استفاده میشوند, مخلوط کنندهها و غلیظ کنندهها, رنگ دهندهها, طعم دهندهها, موادی که در بدن حساسیت ایجاد میکنند و اطلاعات دیگری درباره افزدونیها و چاشنیهای غذا .کتاب با شرح و توضیح واژههای تخصصی و مشکل متن به پایان میرسد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست