چهارشنبه, ۲۷ تیر, ۱۴۰۳ / 17 July, 2024
مجله ویستا

ماش پلو


برنج  :  ۷۵۰ گرم
ماش  :  ۵۰۰ گرم
گوشت مغز ران گوساله  :  ۷۵۰ گرم
پیاز داغ عسلی  :  ۳ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی  :  ۳ قاشق سوپخوری
روغن  :  ۲۰۰ گرم
زردچوبه  :  ۰.۵ قاشق سوپخوری
نمک  :   قدری
گوشت قیمه‌ای خرد کرده و با پیاز سرخ کرده کمی سرخ می‌کنیم دو لیوان آب می‌ریزیم می‌گذاریم با حرارت ملایم گوشت بپزد بعد رب گوجه فرنگی و کمی نمک و فلفل را به آن می‌زنیم می‌گذاریم آب گوشت کشیده شود ماش را کمی بو می‌دهیم و با چیزی مثل گوشت کوب کمی می‌کوبیم تا پوست آن گرفته شود بعد مثل دمی باقلا طبخ می‌نمائیم و وقتی آب برنج کشیده شد قیمه را وسط برنج می‌ریزیم و رویش را با برنج می‌پوشانیم درش را می‌بندیم می‌گذاریم دم بکشد.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است.