پنجشنبه, ۱۳ دی, ۱۴۰۳ / 2 January, 2025
مجله ویستا
سینمای خانگی با کمترین قیمت
اگر از آن دسته کاربرانی هستید که همیشه با خواندن بررسی های مربوط به محصولات گران قیمت و قدرتمند بازار از خود می پرسید که این همه امکانات و توانایی های گوناگون واقعا به چه دردی می خورند، حتما باید از آن هایی باشید که به کامپیوترهای خود زیاد فشار نمی آورند. در حقیقت بخش بزرگی از کاربران شخصی را افرادی تشکیل می دهند که علاقه ای به بازی کردن با کامپیوتر خود ندارند و البته اهل طراحی های سه بعدی و یا کار در نرم افزارهای پیچیده مهندسی هم نیستند.
چنین کاربرانی در هنگام استفاده از کامپیوتر بیشترین زمان خود را به گشت و گذار در اینترنت، چت کردن با دوستان و آشنایان، تماشا کردن فیلم، گوش کردن موزیک و یا نهایتا کارهای دفتری ساده اختصاص می دهند. برای انجام چنین کارهایی به هیچ وجه به یک سیستم قدرتند با کارایی باور نکردنی که معمولا قیمت سرسام آوری دارد و مانند یک هیولای گرسنه برق مصرف می کند نخواهید داشت. در حقیقت تهیه یک سیستم قدرتمند و گران قیمت برای اجرای نرم افزارهای ساده چیزی جز هدر دادن پول نیست. درست به همین دلیل است که در حال حاظر سیستم های ارزان قیمت طرفداران بسیاری پیدا کرده و بزرگترین بخش بازار را به خود اختصاص داده اند.
اما فکر نکنید اگر از آن دسته کاربرانی هستید که در بالا درباره آن های صحبت کردیم، کافی است ارزان قیمت ترین کامپیوتر بازار را انتخاب کنید تا بهترین نتیجه را به دست آورید. برخلاف تصور رایج حتی در زمان خرید یک سیستم ارزان قیمت نیز به تحقیق و تجربه زیادی نیاز خواهید داشت. اما چند سوال کلیدی هستند که می توانند شما را در زمین خرید یک سیستم کارآمد و ارزان قیمت یاری دهند. اولین سوالی که باید از خود بپرسید این است که چه مقدار می خواهید برای خرید این سیستم هزینه کنید. درست است که در حال خرید یک سیستم ارزان قیمت هستید اما حتی در این صورت هم باید میزان بودجه خود را مشخص کنید. دومین سوال مهمی که باید از خود بپرسید این است که دقیقا با سیستم خود چه کار می خواهید انجام دهید. آیا قصد انجام کارهای دفتری یا وب گردی را دارید و یا اینکه می خواهید یک سیستم چند رسانه برای تماشای فیلم و گوش کردن به موسیقی در اختیار بگیرید؟ اما سوالی که در نهایت باید از خود بپرسید این است که تا چند سال می خواهید از سیستم خود استفاده کنید. اگر این سوالات را در کنار هم قرار دهید خواهید دید که انتخاب یک سیستم ارزان و مناسب بر خلاف آنچه فکر می کردید کار چندان آسانی هم نیست. زیرا این سیستم باید علاوه بر ارازان بودن، دارای کارایی مناسبی در نرم افزارهایی که نیاز دارید باشد، کیفیت خوبی داشته باشد تا شما را با مشکل خرابی های متعدد که معمولا گریبانگیر سیستم های ارزان قیمت می شود مواجه نکند و تا چند سال نیازهای شما را برآورده کرده و شما را مجبور به ارتقاهای پی در پی نسازد.
در میان پلاتفورم های ارزان قیمتی که در حال حاظر در بازار موجود هستند، به سختی می توان پلاتفورمی را یافت که دارای همه این خصوصیت باشند. اما شرکت هایی هستند که در طراحی این پلاتفورم ها دارای تجربه طولانی هستند. شرکت AMD یکی از شرکت هایی است که سال ها پلاتفورم های ارزان قیمت اما کارآمد را به بازار عرضه کرده است. در حال حاظر و پس از ورود این شرکت به بازار تولید چیپ ست هم ما شاهد عرضه پلاتفورم های بسیار ارزان قیمت و با کارایی بالا از این شرکت هستیم. در این میان شاید مادربردهایی که از چیپ ست های جدید سری AMD ۷۴۰G به همراه پردازنده های Athlon X۲ استفاده می کنند بهترین انتخاب ها باشند.
چیپ ست های سری ۷۴۰G در حال حاضر ارزان قیمت ترین محصولاتی هستند که از سوی AMD به بازار عرضه می شوند. اما ارزان قیمت بودن به معنی امکانات کم و یا کارایی پایین نیست. در حقیقت این چیپ ست ها را می توان به عنوان یکی از قدرتمند ترین چیپ ست های چند رسانه ای حال حاظر معرفی کرد. برای بررسی توانایی های AMD ۷۴۰G شاید بد نباشد تا نگاهی به یکی از مادربردهایی که با استفاده از آن ساخته شده اند بپردازیم. مادربرد GIGABYTE GA-MA۷۴GM-S۲H از آن دسته مادربردهایی است که از تمامی امکانات یک چیپ ست نهایت استفاده را می برند. اگر به ظاهر آن توجه کنید به راحتی متوجه خواهید شد که گیگابایت با وجود قیمت اندک این محصول، هیچ یک از ویژگی های مورد نیاز را حذف نکرده است. اولین چیزی که در این مادربرد جلب نظر می کند، طراحی آن به صورت Micro ATX است و استفاده از این طراحی، محصول را برای استفاده در کیس های کوچک تر و ارزان تر ایده آل می کند. یکی از مواردی که گیگابایت تاکید زیادی روی آن داشته است، قرار دادن یک درگاه HDMI بر روی مادربرد است که امکان استفاده از آن را به همراه تلوزیون ها و نمایشگر های جدید با وضوح بالا فراهم می کند. علاوه بر این شما دو خروجی تصویری DVI-I و D-sub را نیز همچنان در اختیار دارید. هر چند همزمان تنها می توانید از دو خروجی استفاده کنید. یکی از مشخصات جالب توجه این مدل، پشتیبانی از سوکت AM۳ در آن است. البته شکل ظاهری سوکت تغییری نداشته است اما با پشتیبانی از آن، MA۷۴GM-S۲H قادر است تا از پردازنده های جدید ۴۵ نانومتری نیز پشتیبانی کند.
پردازنده گرافیکی مورد استفاده در چیپ ست ۷۴۰G از سری Radeon ۲۱۰۰ است که توانایی پشتیبانی از مشخصات DirectX۱۰ را به صورت سخت افزاری دارا می باشد. هرچند توانایی این پردازنده گرافیکی برای اجرای بازی های جدید چندان زیاد نیست، اما برای اجرای نرم افزارهای کاربردی ساده و حتی سیستم عامل های جدیدی چون Windows Vista که از رابط کاربری سه بعدی استفاده می کنند بیش از کافی است. کاربرانی که قصد استفاده از کارت های گرافیکی جداگانه را دارند نیز فراموش نشده اند. با تعبیه یک شکاف توسعهPCI-Ex۱۶ می توانید تمامی کارت های گرافیکی موجود در بازار را بر روی این مادربرد نصب کنید. توصیه ما این است که حتی المکان سعی کنید تا از پردازنده های Phenom به همراه این مادربرد استفاده نکنید.
زیرا چیپ ست ۷۴۰G قادر به پشتیبانی از حافظه های DDR۲-۱۰۶۶ و گذرگاه Hyper-Transport ۳.۰ نیست و به همین دلیل ممکن است نتوانید از توانایی های این پردازنده های جدید به همراه آن به طور کامل استفاده کنید. در نهایت پشتیبانی از خروجی صدای ۸ کاناله با وضوح بالا و البته تعداد زیادی درگاه SATA۲ و USB۲.۰ در این مادربرد، آن را به عنوان یکی از بهترین گزینه ها برای استفاده در سیستم های ارزان قیمت با کارایی مناسب مطرح کرده است.
منبع : آواژنگ
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست