چهارشنبه, ۹ خرداد, ۱۴۰۳ / 29 May, 2024
مجله ویستا


آشپزباشی ـ سال سوم، شمارهٔ ۲۵، بهمن ۱۳۸۷


▪ پن‌کیک قیصی و زنجفیل: ص ۲۰
▪ صبحانهٔ خوشمزه زمستانی: ص ۲۱
▪ سالاد کیبوتس (گریپ‌فروت): ص ۲۲
▪ سالاد مرغ با سس کنجد: ص ۲۳
▪ سوپ سیب‌زمینی و پنیر: ص ۲۴
▪ سوپ اسفناج و لیمو با پنیر سفید: ص ۲۵
▪ دیپ لوبیا قرمز: ص ۲۶
▪ راویولی اسفناج: ص ۲۷
▪ بریانی با گوشت شترمرغ: ص ۲۸
▪ فیله مینیون فلفلی: ص ۲۹
▪ ماهی قزل‌آلا با سس مخصوص: ص ۳۰
▪ خوراک میگو و انبه به روش هنگ‌کنگ: ص ۳۲
▪ مرغ سوخاری با سس خامه: ص ۳۳
▪ پای مرغ انگلیسی: ص ۳۴
▪ نان شیرمال سنتی: ص ۳۵
▪ گراتن گل کلم: ص ۳۶
▪ گراتن تره‌فرنگی: ص ۳۷
▪ آش انار: ص ۳۸
▪ خورش کنجد همراه با چلو: ص ۳۹
▪ اردک یا مرغ سرخ‌شده با سس میوه: ص ۴۰
▪ بچهٔ بی‌ادب (کیک کودک): ص ۴۱
▪ کلاس شیرینی‌پزی: ص ۴۲
▪ بیسکوئیت با مارمالادهای رنگی: ص ۴۶
▪ بیسکوئیت با کرم قهوه و گردو: ص ۴۷
▪ برش‌های عسل و شکلات: ص ۴۸
▪ رول گردو و دارچین: ص ۴۹
▪ کیک عسل و دارچین: ص ۵۰
▪ کیک با مارمالاد پرتقال: ص ۵۱
▪ نوعی کیک خامه‌ای به روشی دیگر: ص ۵۲
▪ کیک شکلات و بادام بدون استفاده از آرد: ص ۵۳
▪ مثلث‌های شکلات و نارگیل: ص ۵۴
▪ برش‌های شکلات چیپسی: ص ۵۵
▪ شیرینی ساندیس: ص ۵۶
▪ نان روغنی: ص ۵۸
▪ نان سیمیت: ص ۵۹
▪ دسر ماست با میوه‌های فصل: ص ۶۱
▪ شکلات داغ مکزیکی: ص ۶۲
▪ مربای نارنج: ص ۶۳
▪ مارمالاد پرتقال: ص ۶۴
▪ چتنی گلابی و گردو: ص ۶۵
▪ اسنک نیمه‌آماده با سس پنیر و خردل: ص ۶۶
▪ ساخت گل رز از شلغم: ص ۶۸
▪ پاورقی آشپزی: ص ۷۰
▪ پاورقی شیرینی‌پزی: ص ۷۱
▪ حبوبات: سبزیجات بسیار قدرتمند: ص ۷۲
▪ آنفلوانزا، سوغات فصل سرما: ص ۷۴
▪ توصیه‌های تغذیه‌ای در زمستان: ص ۷۵
▪ داستان ادویه: ص ۷۶
▪ اولین لبنیات: ص ۷۷
▪ دنیای گوناگون پنیر: ص ۷۸
▪ تغذیه در دوران بلوغ: ص ۸۰
▪ زیبائی از درون طبیعت: ص ۸۲
▪ فرم اشتراک: ص ۸۶
▪ جدول: ص ۸۸
ماهنامه آشپزی
صاحب امتیاز: موسسه فرهنگی دنیای تغذیه و سلامت
مدیر مسئول: محمداسماعیل سعادت رهبری
سردبیر: مهندس اصغر نعمتی
تلفن: ۸ و ۶۶۴۳۵۶۶۶ ـ ۲ـ۶۶۴۳۵۶۹۱
فاکس: ۶۶۴۳۵۶۶۸
نشانی: تهران، خیابان ستارخان، بین توحید و باقرخان، کوچهٔ اکبریان آذر، پلاک۴، واحد۴ شرقی
صندوق پستی: ۶۹۳ـ۱۴۱۸۵
نشانی الکترونیک: Ashpazbashi.mag@Gmail.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)