جمعه, ۲۰ مهر, ۱۴۰۳ / 11 October, 2024
مجله ویستا
سالادهای محبوب
● سالاد تن ماهی با زیتون
۱۴۰ گرم لوبیا سبز پخته۲، عدد گوجه فرنگی متوسط۱، عدد پیاز كوچك حلقه شده۳، عدد تخم مرغ آب پز،دوسوم پیمانه زیتون سیاه۴۲۵، گرم ماهی تن،یك چهارم پیمانه روغن زیتون۱، قاشق سوپخوری سركه سفید۱، حبه سیر كوبیده،نصف قاشق چایخوری خردل.
هر یك از تخم مرغ ها را به ۴ قسمت تقسیم كنید و آنها را با گوجه فرنگی ها كه هر یك را ۸ قسمت برش داده اید، پیاز، لوبیا سبز، زیتون و تن ماهی در ظرف گود بزرگی بریزید.روغن زیتون، سركه، سیر و خردل را در یك شیشه كوچك در دار بریزید و خوب تكان دهید. این سس را روی سالاد بریزید و خوب مخلوط كنید. سالاد آماده سرو است.
● سالاد سیب زمینی
۱ كیلوگرم سیب زمینی۴، عدد پیازچه خرد شده۱، عدد پیاز متوسط خرد شده۱، ساقه كرفس خرد شده،یك چهارم پیمانه سس مایونز،یك سوم پیمانه ماست ساده۳، عدد تخم مرغ آب پز۲، برش كالباس۱، قاشق چایخوری فلفل قرمز،نمك به مقدار كافی.
سیب زمینی ها را به مكعب های ۲ سانتی متری خرد كنید یك قابلمه آب را با كمی نمك روی حرارت اجاق گاز به جوش آورید. سیب زمینی ها را در آب جوش بریزید و بگذارید چند دقیقه بجوشند تا كاملاً پخته شوند اما فرم خود را از دست ندهند. آنها را در یك صافی خالی و آبكشی كنید.
سیب زمینی، پیاز و كرفس را در ظرف گود بزرگی بریزید. مایونز را در ظرف دیگری با ماست مخلوط كنید و سپس به مخلوط سیب زمینی بیفزایید. تخم مرغ ها را به چهار قسمت برش دهید و كالباس را به برش های نازك نواری خرد كنید و به سالاد اضافه كنید. فلفل را با نمك كافی به سالاد بیفزایید و سرو كنید.
● سالاد ماكارونی
۳۵۰ گرم ماكارونی صدفی درشت، یك قاشق سوپخوری روغن زیتون،یك عدد هویج متوسط، یك عدد فلفل سبز دلمه ای، ۱۲۵ گرم كالباس، ۲۷۰ گرم كنسرو ذرت، دو قاشق سوپخوری خامه، یك دوم پیمانه سس سالاد فرانسوی.
در یك قابلمه مقداری آب بریزید و روی اجاق گاز به جوش آورید. ماكارونی را در آب بریزید و بجوشانید تا مغزپخت شود. آن را در صافی خالی و آبكشی كنید. پس از آنكه آب اضافی ماكارونی گرفته شد آن را در ظرف گود بزرگی بریزید، روغن زیتون را اضافه و مخلوط كنید. هویج و فلفل دلمه ای را به صورت خلال های باریك خرد كنید.
هویج و فلفل را به همراه كالباس كه به صورت نوارهای باریك خرده كرده اید به ماكارونی اضافه كنید.خامه و سس فرانسوی را مخلوط كنید و بر روی سالاد ریخته خوب مخلوط كنید و سرو نمایید. ممكن است كالباس را در این سالاد با گوشت مرغ پخته سرد و یا ماهی تن جایگزین كنید.
سپیده سلیمی
منبع : روزنامه شرق
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست