جمعه, ۱۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 7 February, 2025
مجله ویستا
المپیک ما و دیگران!
![المپیک ما و دیگران!](/mag/i/2/ifvki.jpg)
حال وعدهها و وعیدهای مقامات سازمان تربیتبدنی و تلقی آنها از حیطه فعالیتشان و نحوه آمادهسازی و اعزام ورزشکاران را با شرکت گسترده ارکان و کارکنان و مدیران سازمان ورزش کمیته ملی و المپیک در پکن مقایسه کنید. در کنار این نکته سیاست غیرمنصفانه انکار زحمات گذشتگان و اختصاص همهچیز به نام و برای خود نه در مدیریت جایی دارد، نه در اخلاق.
همانگونه که فلپس حاصل تنها یک دوره نیست، ورزش هم برشبردار نیست. در حالی که همیشه دولتهای پیشین پروژههای ورزشی گستردهای را تدارک دیدهاند تنها این دولتهای مستقر هستند که موفق به افتتاح آنها میشوند، نسبت دادن آن اقدامات سختافزاری را تنها به دولت نهم میتوان فقط از منظر کجسلیقگی و اخلاق آقایان تحلیل کرد. در امر تربیت ورزشکاران هم همین ماجرا بر ورزش رفته است.
ورزشکاران حاصل تنها چند روز و چند ماه نیستند، بلکه باید با برنامهریزی، صبر و مدیریت خردمندانه امکان تحقق اهداف را فراهم آورد. آنچه تا پیش از المپیک بر ورزش کشور رفت را میتوان محصول گذشتگان دانست. المپیک مهمترین آوردگاه سازمان ورزش دولت نهم است. حال باید دید آقایان چه دسته گلی بر سر ورزش کشور مینهند.
اما از اظهارات و تلقیهای غیرواقعبینانه آقایان باید هراسان بود، مبادا حیثیت ورزشی این ملت بزرگ در پکن زیر سوال رود. جناب رئیس ورزش صباحی پیشتر اعلام داشته بود تا پایان سال ۸۸ آماده برگزاری بازیهای المپیک هستند! این اعتمادبهنفس ستودنی تنها مختص علیآبادی نیست، همه مدیران دولت نهم از چنین خصیصهای برخوردارند.
وقتی آدمی صورتمساله را نداند و پدیده مورد بحث را ادراک نکرده باشد، میتواند از این دست اظهارات بیان کند. اما برگزاری المپیک که هیچ، شرکت آبرومندانه در المپیک نیازمند سازوکاری هوشمندانه، علمی و خردمندانه است. کاش در این مسابقات همانگونه که روسای کشورهای کوچک و بزرگ در پکن حضور یافته و به ورزشکاران خود روحیه میدادند، رئیسجمهور نیز حضور مییافت. تجربه دیدن المپیک بسیار مهم است. تازه آدمی به ابعاد این اتفاق مهم پیمیبرد. آنگاه ایشان بهتر میتوانست به این امر مهم در صورت باقی ماندن در این پست مساعدت کند.
پکن با آنکه باشکوهترین مراسم را تدارک دیده، زیر فشار خردکننده رسانهها قرار دارد. امکانات گسترده ترافیک روان، خدمات حمل و نقل زمینی و هوایی، حفاظت از ورزشکاران، هتلهای درجهیک، اینترنت پرسرعت، خطوط ماهوارهای و مخابراتی، تعذیه مناسب، تدارکات عظیم و... همگی از عواملی هستند که تنها با خوشخیالی و اعتمادبهنفس امکان تحقق ندارند. با این همه اخبار ارسالی از پکن نشانگر حضور همهجانبه اطرافیان و مدیران سازمان تربیتبدنی است. بهگونهای که شنیده شده است در برخی موارد جا برای مربیان ورزشکاران فراهم نبوده و ورزشکاران بدون مربیان خود به مسابقات رفتهاند! ظاهرا برخی مدیران دولت نهم علاقه مفرطی به سفر دارند.
در فستیوال کن هم در سال جاری حدود ۶۰ مدیر فرهنگی هنری دولتی در جشنواره حضور داشتند! البته این سفرها چندان هم بیراه نیست، حال که با هزینه ملت، آقایان به سفر میروند، امیدواریم با دیدن تحولات جهانی، تصمیمی برای استفاده بیشتر از راهکارهای عرفی و عقلانی بگیرند، در این صورت این احتمال وجود دارد که هزینهها چندان هم به هدر نرفته است.
منبع : روزنامه اعتماد ملی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست