جمعه, ۲۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 10 May, 2024
مجله ویستا

نارگیل


نارگیل
نارگیل ارزش فوق العاده غذایی دارد به گونه ای كه با خوردن شیر درون آن به تنهایی می توان زنده ماند.اگر نارگیل را همراه با سالاد و سبزیجات مصرف كنید هضم آن ساده تر می شود ولی اگر همراه با مواد قندی میل شود دیرهضم می شود.این میوه خون را تمیز كرده و سینه را نرم می كند.
در معالجه فلج، و تشنج اعضا و بیماری مالیخولیا مفید است. باعث از بین رفتن ضعف و فربه شدن بدن می شود و برای تقویت قوای بینایی توصیه شده است.اگر نارگیل را به سر بمالند باعث تقویت پیازچه مو می شود. نارگیل خشك در درمان بوی بد دهان مفید است و خوردن آن به افراد مبتلا به بیماری قند توصیه شده است.
منبع : سایت تخصصی بانوان یزد