جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
مجله ویستا
اصول تغذیه کاربردی
نویسنده : آبرومند - علی
محل نشر : قم
تاریخ نشر : ۱۳۸۱/۰۷/۲۰
رده دیویی : ۶۶۴.
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۰۴
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : QP۵۱۱/۴/آ۳ب۵
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۸۷۱-۳۰-۵
مولف, نخست نوعی تقسیم بندی از انواع مواد غذایی بر اساس کالری زایی آنها به دست میدهد ;سپس اطلاعاتی در باب مواد غذایی با این موضوعات فراهم میآورد : وظایف, تقسیمبندی, هضم و جذب, عوارض ناشی از کمبود یا زیادهروی و نیز منابع غذایی حاوی گلوسیدها, چربیها, پروتئینها و آب در بدن .در ادامه نقش انواع ویتامینها و املاح در بدن با اشاره به مواد غذایی هر یک, تشریح شده است . صفحات پایانی کتاب حاوی مطالبی درباره تغذیه افراد آسیب پذیر جامعه است .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست