جمعه, ۱۴ دی, ۱۴۰۳ / 3 January, 2025
مجله ویستا
املت اسپانیایی
● مواد لازم:
▪ سه عدد تخم مرغ
▪ ۶ عدد گوجه فرنگی
▪ ۸ عدد قارچ
▪ یک عدد فلفل دلمه ای
▪ کمی نخودسبز پخته
▪ پودر آویشن،
▪ روغن زیتون
▪ پیاز و سیر
● شیوه پخت: پیاز را پس از رنده کردن در روغن زیتون کمی تفت بدهید. سپس سیر را به آن بیفزایید و دوباره کمی تفت بدهید. همین کار را با فلفل دلمه ای ریز شده ادامه دهید.
حال هر ۸ عدد قارچ را چهار قسمت کنید و در همین مواد آن قدر بچرخانید تا رنگش عوض شود. اکنون نوبت به افزودن گوجه فرنگی های خرد شده رسیده است. تمامی این عملیات را حتما روی شعله ملایم اجاق انجام دهید! پس از آن که نمک و فلفل و ادویه را اضافه کردید تخم مرغ ها را یکی یکی روی غذا بشکنید و زرده ها را با چنگال باز کنید اما چنان چه زرده را کامل دوست دارید پس از آن که نخود سبز را اضافه کردید در ظرف غذا ببندید تا با شعله ملایم بپزد و پس از پخت زرده های تخم مرغ میل به خوردن غذا را در شما و اهل منزل دو چندان می شود. دست نگهدارید قبل از سرو غذا روی آن کمی پودر آویشن بپاشید. به همین سادگی عصرانه یا شام مختصرتان آماده شد!
منبع : روزنامه جوان
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست