چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
پیتزای پنیر
خمیر پیتزا : ۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی : ۵۰۰ گرم
پنیر پیتزا : ۳۰۰ گرم
جعفری ساطوری شده : ۲ قاشق سوپخوری
ترخون : ۲ قاشق سوپخوری
دارچین : قدری
فلفل : قدری
نمک : قدری
● ابتدا خمیر پیتزا را بروش فوق درست میکنیم:
آرد و بکینگ پودر و نمک را با هم الک میکنیم. روغن و شیر را در یک فنجان اندازهگیری میریزیم، ابتدا روغن را ریخته و سپس شیر را رویش میریزیم ولی بههم نمیزنیم.
شیر و روغن را یکمرتبه در مواد خشک میریزیم و چند مرتبه با قاشق بههم میزنیم تا حالت چسبندگی پیدا کند سپس خمیر را از کاسه بیرون میآوریم و روی کاغذ روغنی قرار میدهیم و به مدت ۱۰ دقیقه خمیر را ورز میدهیم.
قالبی که مخصوص پیتزا میباشد و چرب نشده است حاضر میکنیم.
ابتدا خمیر را روی کاغذ به اندازه قالب با وردنه باز کرده سپس در قالب قرار داده اطراف آن را با چنگال فشار میدهیم که خوب جاگیر شود و هم به شکل قشنگی درآید با نوک چنگال وسط خمیر را چند سوراخ میکنیم.
خمیر آماده است.
● سپس پیتزا را به روش زیر درست میکنیم:
سپس ظرف آلومینیوم گرد مناسبی را که باید کم عمق باشد چرب میکنیم و خمیر پیتزا را به قطر نیم سانتیمتر و به شکل ظرف به اندازهای که ته و دیواره ظرف را بپوشاند باز مینمائیم و خمیر را داخل ظرف میاندازیم.
گوجه فرنگی را در آب جوش میگذاریم و پوست آن را میگیرم و گوشت گوجه فرنگی را خرد میکنیم و آن را داخل خمیر میریزیم و کمی نمک و فلفل و دارچین روی آن میپاشیم و کمی هم جعفری میریزیم و پنیر را روی آن رنده میکنیم
فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم میکنیم و ظرف پیتزا را کف فر به مدت بیست دقیقه قرار میدهیم، بعد ظرف را روی آخرین پنجره فر به طرف بالا میگذاریم تا در حدود یک ربع تا بیست دقیقه بماند و روی آن کمی طلائی شود. پیتزا را با همان ظرف سر میز میبریم.
گوجه فرنگی : ۵۰۰ گرم
پنیر پیتزا : ۳۰۰ گرم
جعفری ساطوری شده : ۲ قاشق سوپخوری
ترخون : ۲ قاشق سوپخوری
دارچین : قدری
فلفل : قدری
نمک : قدری
● ابتدا خمیر پیتزا را بروش فوق درست میکنیم:
آرد و بکینگ پودر و نمک را با هم الک میکنیم. روغن و شیر را در یک فنجان اندازهگیری میریزیم، ابتدا روغن را ریخته و سپس شیر را رویش میریزیم ولی بههم نمیزنیم.
شیر و روغن را یکمرتبه در مواد خشک میریزیم و چند مرتبه با قاشق بههم میزنیم تا حالت چسبندگی پیدا کند سپس خمیر را از کاسه بیرون میآوریم و روی کاغذ روغنی قرار میدهیم و به مدت ۱۰ دقیقه خمیر را ورز میدهیم.
قالبی که مخصوص پیتزا میباشد و چرب نشده است حاضر میکنیم.
ابتدا خمیر را روی کاغذ به اندازه قالب با وردنه باز کرده سپس در قالب قرار داده اطراف آن را با چنگال فشار میدهیم که خوب جاگیر شود و هم به شکل قشنگی درآید با نوک چنگال وسط خمیر را چند سوراخ میکنیم.
خمیر آماده است.
● سپس پیتزا را به روش زیر درست میکنیم:
سپس ظرف آلومینیوم گرد مناسبی را که باید کم عمق باشد چرب میکنیم و خمیر پیتزا را به قطر نیم سانتیمتر و به شکل ظرف به اندازهای که ته و دیواره ظرف را بپوشاند باز مینمائیم و خمیر را داخل ظرف میاندازیم.
گوجه فرنگی را در آب جوش میگذاریم و پوست آن را میگیرم و گوشت گوجه فرنگی را خرد میکنیم و آن را داخل خمیر میریزیم و کمی نمک و فلفل و دارچین روی آن میپاشیم و کمی هم جعفری میریزیم و پنیر را روی آن رنده میکنیم
فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم میکنیم و ظرف پیتزا را کف فر به مدت بیست دقیقه قرار میدهیم، بعد ظرف را روی آخرین پنجره فر به طرف بالا میگذاریم تا در حدود یک ربع تا بیست دقیقه بماند و روی آن کمی طلائی شود. پیتزا را با همان ظرف سر میز میبریم.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران بابک زنجانی مجلس شورای اسلامی مجلس چین دولت سیزدهم خلیج فارس لایحه بودجه 1403 شورای نگهبان دولت حجاب مجلس یازدهم
روز معلم تهران معلم سیل قوه قضاییه آموزش و پرورش شهرداری تهران فضای مجازی پلیس دستگیری شورای شهر تهران سلامت
خودرو بانک مرکزی دلار قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو ایران خودرو سایپا بازار خودرو مالیات تورم ارز
تلویزیون سریال سعید آقاخانی سینمای ایران سینما نون خ رسانه موسیقی تئاتر فیلم دفاع مقدس کتاب
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه روسیه عربستان ترکیه افغانستان
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان تراکتور رئال مادرید باشگاه استقلال لیگ برتر بایرن مونیخ فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی
هوش مصنوعی اینستاگرام ناسا تسلا تبلیغات اپل فناوری همراه اول آیفون گوگل
داروخانه مسمومیت دیابت کاهش وزن طول عمر بارداری خواب سلامت روان آلزایمر