یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا
چیدن تکهها در کنار یکدیگر
مركز مشاورهای پرایس واترهاوس كوپرز برای استخدام داوطلبان كار در دانشگاههای انگلیس یك آزمایش غیرمعمول ترتیب داد. از آنها خواسته شد یك برج بلند و مقاوم با استفاده از كمترین تعداد قطعات بازی لگو بسازند.
در بخش بازیهای شركت گوگل هم برای استخدام افراد در ماه آوریل رویدادی عجیب اتفاق افتاد.
از داوطلبان كار در این شركت خواسته شد با قطعات بازی لگو پل بسازند. هر پلی كه مقاومتر بود، برنده و سازنده آن استخدام میشد. در هر یك از این موارد مركز برگزاركننده آموزش استخدامی قصد داشت نشان دهد و ثابت كند كه محیط كاریاش خلاق و پرجاذبه است. برت دانیل، یك دانشجوی دانشگاه ایلینویز كه سازنده سستترین پل در آزمون بخش بازیهای گوگل بود میگوید: «این بیشتر تبلیغی بود برای یك روش استخدام كاركنان.»
یك شركت دانماركی مشهور كه در شهر بیلوند این كشور تاسیس شده است از آجرهای پلاستیكی رنگی در فضای كار خود بهره جسته است. این شركت به عنوان بخشی از برنامه «بازی جدی» خود به تعداد روزافزونی از مشاوران حرفهای شركت لگو گواهینامه اعطا میكند.
برنامه «بازی جدی» این شركت هماكنون در ۲۵ كشور جهان در حال اجرا است. جسپر جنسن از شركت لگو كه مدیریت این برنامه را بر عهده دارد میگوید: این روش مدیران را به ساخت مفاهیم «مجرد استعاری» و تعمیم آن در استراتژی شركتهایشان وامی دارد. مركز مشاوره مدیران كوئست كه در قاهره تاسیس شده است، كارگاههای «بازی جدی» را برگزار میكند.
هیشام الگمل از این مركز میگوید تقاضا برای ثبتنام در این كارگاههای دو روزه كه هزینهای معادل ۷۰۰۰دلار را برای مدیران در پی دارد، در حال رونق است.
فرانسوا دبویسزن از مركز مشاورهای ایمجیكز در بروكسل میگوید: به نظر میرسد شركتهای گرفتار در بحران مانند آنهایی كه دچار پرونده رسوایی مالی یا در بحبوحه انتقال مالكیت هستند، بیشتر پذیرای ایده كارگاههای لگو هستند. نتایج این برنامه اعجابانگیز است، به خصوص برای مدیران ارشد.
ساییوچن از مركز مشاورهای یوجین منتور در تایپه كه مشاوره «بازیجدی» را برعهده دارد، میگوید: یك تمرین مشترك، تمرین الگوسازی از «افرادی است كه شما بیش از همه از آنها متنفرید.» البته بدون ذكر نام آنها.
به عنوان مثال، یك مدیرعامل طوری، الگوسازی شد كه به دلیل چاق بودن بیش از حد راهروی شركت را مسدود كرده بود و این نمادی بود از اینكه وی مسیر پیشرفت شركت را مسدود میكند.
لوسیو مارگولیس از شركت مشاورهای جوگو سریو در بوینس آیرس میگوید: علت تاثیرگذاری كارگاههای لگو این است كه بازیهای مشابه دوران كودكی به طور غریزی انجام میشوند و نه به صورت كنترل شده و توسط ذهن هشیار. این مساله موجب به وجود آمدن لحظههای «ناخودآگاه» میشود. به عنوان مثال یك ایدهآلیست سرخوردگی ناشی از چیدن ناموفق قطعات لگو را در ساخت یك شكل تجربه میكند. صاحب یك شركت كه در روابط با مشتری ناموفق است، شعبات شركتش را چون خط حملهای الگوسازی میكند كه مورد حمله و یورش قرار گرفته است یا یك رییس گرفتار در مشكلات كاركنان شركت خود را چون سربازانی كه گرفتار در جنگند به تصویر میكشد. به نظر میرسد حتی در شركتها هم لگوبازی میشود.
مترجم: شادی آذری
منبع : روزنامه دنیای اقتصاد
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست