دوشنبه, ۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 27 May, 2024
مجله ویستا
کنترل کیفی آبزیان و فرآوردههای تبدیلی آن
نویسنده : ماجدی - محسن
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۱/۰۳/۲۸
رده دیویی : ۶۶۴.۹۴۹
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۲۰
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۹۳۵۳۸-۹-۵
در این کتاب پس از تشریح اندامها, اعضای ماهی و کارکرد هر عضو درباره دلایل فساد ماهی و روشهای تشخیص آن توضیح داده میشود ;سپس روشهای نگهداری و مصرف ماهی بحث و بررسی میگردد که از آن جمله عبارتاند از' :انجماد با استفاده از گازهای مایع', 'انجماد با استفاده از محلول نمکی', 'نگهداری در سردخانه', 'استفاده از اشعه ماورائ بنفش', 'کنسرو کردن', 'ماریناد', 'نگهداری با استفاده از نمک', 'خشک کردن ماهی', 'سوسیس ماهی', 'استک منجمد 'و 'پودر ماهی .'در بخش دیگر کتاب انواع ماهیان خاویار معرفی شده و از روشهای تکثیر و پرورش, صید, عملآوری, بستهبندی, پاستوریزه کردن و کنترل کیفی خاویار سخن به میان آمده است .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
مجلس دوازدهم مجلس شورای اسلامی انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ایران سید ابراهیم رئیسی شهدای خدمت سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور رئیسی سقوط بالگرد رئیسی رهبر انقلاب
هواشناسی قتل سازمان هواشناسی تهران شهرداری تهران دستگیری فضای مجازی کنکور بارش باران مشهد پلیس آتش سوزی
بانک مرکزی قیمت خودرو قیمت طلا دولت سیزدهم خودرو قیمت دلار مسکن بازار خودرو واردات حقوق بازنشستگان بورس بازنشستگان
تلویزیون سینما سریال سینمای ایران جشنواره کن تئاتر کتاب قرآن کریم دفاع مقدس
دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه تهران
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه روسیه آمریکا حماس لبنان ترکیه اوکراین اتحادیه اروپا
فوتبال تیم ملی والیبال ایران پرسپولیس استقلال مهدی طارمی جواد نکونام لیگ برتر استقلال خوزستان والیبال باشگاه پرسپولیس نساجی بارسلونا
اپل سامسونگ فناوری نخبگان اینترنت ماهواره گوگل واتساپ مایکروسافت
چاقی سکته مغزی استرس سازمان غذا و دارو تجهیزات پزشکی خواب آلزایمر کاهش وزن