سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

آبگوشت لپه و لیمو عمانی


● مواد لازم برای ۶ نفر:
گوشت ماهیچه یا استخوان سردست=۷۵۰گرم
لپه=۵۰ گرم یا یک پیمانه سرخالی
لیمو عمانی=۴ تا ۵ عدد
پیاز متوسط=دو تا سه عدد
روغن مایع=دو سه قاشق سوپخوری
نمک و فلفل=به مقدار کم
زردچوبه=۱ قاشق مرباخوری
● طرز تهیه:
پیاز را خرد و با روغن به حدی سرخ می کنیم که طلایی شود،بعد لپه را تمیز می کنیم و می شوییم و با پیاز یک تفت می دهیم،بعد گوشت را تکه تکه می کنیم و داخل پیاز و لپه می ریزیم و حرارت را ملایم می کنیم تا آب گوشت کشیده شود،زردچوبه را اضافه می نماییم و بهم می زنیم .۵ تا ۶ لیوان آب سرد داخل گوشت می ریزیم و می گذاریم جوش بیاید،در ظرف را محکم می بندیم و حرارت را ملایم می کنیم،کمی که آبگوشت جوشید و نیم پز شد لیمو عمانی را تکه تکه می کنیم و هسته آن را می گیریم و داخل آبگوشت می ریزیم و می گذاریم گوشت کاملا بپزد،در اواخر طبخ پنج تا شش عدد سیب زمینی اسلامبولی یا پشندی را پوست می کنیم و با کمی نمک و فلفل داخل آبگوشت می ریزیم و می گذاریم سیب زمینی بپزد .اگر با مقدار آب تعیین شده فوق گوشت نپزد باید مقداری آب گرم به آن اضافه نمود.ممکن است یک قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی به این گوشت اضافه کنیم.
منبع : آشپزآنلاین