دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
سوفله سبزی و گل کلم
پنیر گرویر :  ۱۵۰ گرم
زرده تخم مرغ :  ۶ عدد
سفیده تخم مرغ :  ۸ عدد
سس مایونز :  ۲ فنجان
گل کلم :  ۷۰ گرم
قارچ :  ۷۰ گرم
نخود فرنگی :  ۷۰ گرم
هویج :  ۷۰ گرم
پیاز ریز سفید :  ۷۰ گرم
فلفل :   قدری
نمک :   قدری
فر را قبلا با حرارت ۴۰۰ درجه گرم میکنیم سبزیهای پخته از قبیل گل کلم و قارچ و هویج را ریز خرد میکنیم بعد زرده تخم مرغ را با کمی نمک خوب میزنیم و ته ظرف نسوز متناسب با مایه را چرب میکنیم و کمی پنیر رنده شده داخل ظرف میپاشیم سپس زرده تخم مرغ را با سس سفید مخلوط و سبزیهای آماده شده را باین مایه اضافه میکنیم و سفیده تخم مرغ را جداگانه آنقدر میزنیم که از تخم مرغ زنی نریزد و مایه را با سفیده مخلوط میکنیم و در ظرف آماده شده میریزیم، باید سر ظرف یک تا دو سه سانتیمتر خالی بماند آنگاه بقیه پنیر رنده شده را روی سوفله میپاشیم.
در ظرف یا سینی فر کمی آب میریزیم و ظرف سوفله را در آن قرار میدهیم و کف فر میگذاریم و حرارت را روی ۳۵۰ درجه تنظیم میکنیم. سوفله یک ساعت باید در فر بماند در این مدت به هیچ وجه در فر را باز نمیکنیم. سوفله باید بالا بیاید و پف کند و روی آن کاملاً طلائی شود و بلافاصله بعد از پختن نیز باید خورده شود.
ممکن است ظرف سوفله را مستقیماً کف فر قرار داد ولی سوفله اگر در ظرف آب قرار بگیرد لطیفتر میشود. سوفله را میتوان با یکی از سبزیهای مذکور تهیه کرد.
زرده تخم مرغ :  ۶ عدد
سفیده تخم مرغ :  ۸ عدد
سس مایونز :  ۲ فنجان
گل کلم :  ۷۰ گرم
قارچ :  ۷۰ گرم
نخود فرنگی :  ۷۰ گرم
هویج :  ۷۰ گرم
پیاز ریز سفید :  ۷۰ گرم
فلفل :   قدری
نمک :   قدری
فر را قبلا با حرارت ۴۰۰ درجه گرم میکنیم سبزیهای پخته از قبیل گل کلم و قارچ و هویج را ریز خرد میکنیم بعد زرده تخم مرغ را با کمی نمک خوب میزنیم و ته ظرف نسوز متناسب با مایه را چرب میکنیم و کمی پنیر رنده شده داخل ظرف میپاشیم سپس زرده تخم مرغ را با سس سفید مخلوط و سبزیهای آماده شده را باین مایه اضافه میکنیم و سفیده تخم مرغ را جداگانه آنقدر میزنیم که از تخم مرغ زنی نریزد و مایه را با سفیده مخلوط میکنیم و در ظرف آماده شده میریزیم، باید سر ظرف یک تا دو سه سانتیمتر خالی بماند آنگاه بقیه پنیر رنده شده را روی سوفله میپاشیم.
در ظرف یا سینی فر کمی آب میریزیم و ظرف سوفله را در آن قرار میدهیم و کف فر میگذاریم و حرارت را روی ۳۵۰ درجه تنظیم میکنیم. سوفله یک ساعت باید در فر بماند در این مدت به هیچ وجه در فر را باز نمیکنیم. سوفله باید بالا بیاید و پف کند و روی آن کاملاً طلائی شود و بلافاصله بعد از پختن نیز باید خورده شود.
ممکن است ظرف سوفله را مستقیماً کف فر قرار داد ولی سوفله اگر در ظرف آب قرار بگیرد لطیفتر میشود. سوفله را میتوان با یکی از سبزیهای مذکور تهیه کرد.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران غزه آمریکا شورای نگهبان مجلس شورای اسلامی انتخابات دولت حسین امیرعبداللهیان حجاب جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی
فضای مجازی هواشناسی قتل شهرداری تهران تهران شورای شهر تهران سیلاب سامانه بارشی سلامت سازمان هواشناسی آموزش و پرورش باران
خودرو بانک مرکزی بنزین قیمت دلار بازار خودرو قیمت طلا قیمت خودرو دلار یارانه مسکن ایران خودرو حقوق بازنشستگان
مهاجرت تلویزیون نمایشگاه کتاب سینمای ایران صدا و سیما دفاع مقدس مسعود اسکویی موسیقی سریال مهران غفوریان
معماری
اسرائیل رژیم صهیونیستی حماس فلسطین جنگ غزه روسیه اوکراین امیرعبداللهیان طوفان الاقصی ایالات متحده آمریکا نوار غزه جنگ اوکراین
فوتبال پرسپولیس لیگ برتر انگلیس لیگ برتر جواد نکونام رئال مادرید سپاهان بارسلونا بازی باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس مهدی طارمی
باتری اپل گوگل اینستاگرام آیفون مایکروسافت ناسا عکاسی سامسونگ
ویتامین چای کاهش وزن توت فرنگی سیگار فشار خون کبد چرب