یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
سالاد مرغ
سینه مرغ را آب پز می کنیم و بعد بصورت ریش در می آوریم . فلفل سبز دلمه را به صورت کشمشی خرد می کنیم. فلفل رنگی دلمه ای را به صورت کشمشی خرد می کنیم. ساقه کرفس را به صورت کشمشی خرد می کنیم. پیازچه را به صورت کشمشی خرد می کنیم. خیارشور را به صورت کشمشی خرد می کنیم.تمام مواد خرد شده را همراه با مرغ و جعفری ساطوری شده با هم مخلوط می کنیم و بعد نمک و فلفل و سس مایونز را به آن اضافه می کنیم و بعد سالاد را مخلوط می کنیم و سالاد آماده سرو می باشد.
نوع مقدار
سینه مرغ پخته شده ۵۰۰ گرم
ساقه کرفس خرد شده ۱۸۰ گرم
فلفل سبز دلمه ای ۸۰ گرم
فلفل رنگی دلمه ای ۳۰ گرم
سس مایونز ۱۰۰ گرم
خیارشور خرد شده ۸۰ گرم
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
پیازچه خرد شده ۴۰ گرم
جعفری ساطوری ۳۰ گرم
نوع مقدار
سینه مرغ پخته شده ۵۰۰ گرم
ساقه کرفس خرد شده ۱۸۰ گرم
فلفل سبز دلمه ای ۸۰ گرم
فلفل رنگی دلمه ای ۳۰ گرم
سس مایونز ۱۰۰ گرم
خیارشور خرد شده ۸۰ گرم
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
پیازچه خرد شده ۴۰ گرم
جعفری ساطوری ۳۰ گرم
منبع : شبکه جهانی جام جم
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
حجاب دولت مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم مجلس جمهوری اسلامی ایران رئیس جمهور گشت ارشاد رئیسی پاکستان امام خمینی سیدابراهیم رئیسی
پلیس تهران وزارت بهداشت قتل شهرداری تهران هواشناسی سیل کنکور فضای مجازی پایتخت زنان آتش سوزی
خودرو دلار بازار خودرو قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا بانک مرکزی سایپا مسکن تورم ایران خودرو قیمت
سریال تلویزیون یمن سینمای ایران سینما کیومرث پوراحمد موسیقی سریال پایتخت مهران مدیری فیلم ترانه علیدوستی قرآن کریم
اینترنت کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل غزه فلسطین رژیم صهیونیستی آمریکا جنگ غزه روسیه اوکراین حماس ترکیه ایالات متحده آمریکا طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس استقلال بازی جام حذفی فوتسال آلومینیوم اراک تیم ملی فوتسال ایران سپاهان تراکتور باشگاه پرسپولیس لیورپول
هوش مصنوعی تبلیغات ناسا سامسونگ فناوری اپل بنیاد ملی نخبگان آیفون ربات
کاهش وزن روانشناسی بارداری مالاریا آلزایمر زوال عقل