یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

سیب سلطان میوه هاست


سیب سلطان میوه هاست
سیب یکی از بهترین وپرارزشترین میوه هاست.غذایی طبی است که سرشار از ویتامینها واملاح معدنی است و این ویتامینها بیشتر در پوست سیب نهفته وبرحسب شرایط آب و هوای محل رویش متفاوت است.سیب دارای ویتامینهای (آ) و (ب) و ( ث) ومواد چربی تانن ،اسید مالیک،سلولز،۸۲ تا ۸۶ درصد مواد قندی ،۶ تا ۱۶ درصد اسیدهای پنتوزان ،۰.۵ درصد سلولز ۰.۹ در صد به حال ترکیب ۱۶ درصد بیشتر اسیدمالیک تانن،۰.۳درصد بکتین مواد چرب،مواد البومینوئیدی ،خاکستر۰.۳ درصد شامل پتاس ،سود ، سیلیس ، آهک منیزی ،اسید فسفریک وغیره است.یکی از مهمترین قندهای موجود در سیب (سود بیتون) نام دارد.این قند خاصیتش اینست که ۷۰ درصد ان بدون این که به گلوکز تیدیل شود،در بدن رخنه وایجاد حرارات می کند و چون به گلوکز تبدیل نمیشود برای مبتلایان به مرض قند مضر نمی باشد.
سیب یک میوهی معجزه گر است ،زیرا خاصیت پاک کردن سم وقدرت غذایی دارد.
وجود ویتامین (آ) در سیب برای تقویت بدن و سلامت پوست ، کلسیم سیب جهت رشد و نمو ناخن و تقویت مخاط دهان و بینی ،مخصوصا تقویت بینایی مفید استو از ایجاد شبکوری جلوگیری می نماید.
وجود ویتامین(ب) در سیب برای رفع بی حوصلگی وعصبانیت ، بهت و حیرت، ترس، بی خوابی،زخم گوشه لب (تبخال)، خشکی وسوزش کف دست، نارسایی کبد،ورم حلق،زخم قرنیه در چشم رشد جنین بانوان باردار وحفظ رنگ مواثر قاطع دارد وتورم مهبل را هم بر طرف می کند.
وجود ویتامین(ث) در سیب برای تامین نیروی دفاعی بدن در برابر میکروبها وازدیاد مقاومت بدندر برابر ناملایمات زندگی ،رفع خونریزی لثه و تورم آن ، بهبود سریع زخمها و شکستگی استخوان ورشد طول قد کودکان مفید است.خوردن سیب خام و پخته آن مانع تشکیل اسیداوریک در بدن ودفع اسید فرمیک می شود واسیدهای دیگر را افزایش می دهد و به واسطه مواد قلیایی است که اسید اوریک وسموم دیگر بدن را حل ودفع می کند و اوره را کم می سازدو برای مبتلایان به رماتیسم ، مخصوصا نقرس و درد مفاصل وبیماریهای دستگاه کلیه ومثانه ومجاری ادرار بسیار نافع می باشد و دهان را ضد عفونی وغده های بزاقی دهان و ترشحات عصیر معدی را تقویت می کند و برای کسانی که کمتر حرکت می کنند مفید است.برای چاقی و امراض ریوی ، کبدی مفید بوده اعمال اعضا ئ بدن را مرتب وعمل کبد را درباره تیفوئید و اسهال خونی و ساده اطفال منظم و از تحریک ان جلوگیری می کند.
خوردن یک عدد سیب در موقع خواب برای یبوستهای مزمن فوق العاده مفید است و یرقان را معالجه می کند.کسانی که اولسر(زخم معده) دارند سیب را رنده نمایند یا آب آن را گرفته بنوشید.
سیب برایدرد گوش ، تنگی نفس ، سرفه، ترشح برونشها ، گرفتگی صدا ، زخم جراحات ، بی خوابی ، یواسیر ، تصلب شرایین ، ناراحتیهای عصبی ، پر خونی مغز ، بیماریهای پوستی ، اگزمای مزمن ، کولیت یا ورم روده بزگ ، گلو درد وآنژین مفید است.
خواص سیب از نظر پرو فسور لهامو ودکتر لئونس کارلیه:سیب یکی از بهترین میوه های طبی است که هم عضلات و هم اعصاب را غذا می دهد.سیب سرخ شیرین تر و نسبت به سیبهای دیگر امتیاز وخواص بیشتری دارد.
سیب دهان را خوشبو وضد عفونی می کند، اسیداوریک و دیگر سموم را که جمع شده اند ،حل کرده غده های بزاق دهان و ترشحات عصیر معدی را تقویت می کند.به همین جهت است برای افرادی که در یکجا نشسته اند وحرکت نمی کنند بسیار مفید است.
هر کس صبح ناشتا یک سیب بخورد، بهترین داروی تصفیه ی خون را مصرف کرده است.

http://www.sho۳ayb.blogfa.com/۸۵۰۷۲.aspx
منبع : مطالب ارسال شده


همچنین مشاهده کنید