چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
کفش چینی رقیبی انکارناپذیر است
مقامات صنعتی اتحادیه اروپا هفته گذشته با اشاره به این که انکار صنعت کفش چین به عنوان یک رقیب غلط بوده اذعان کردند تصمیم اتحادیه اروپا به ضرر اقتصاد این اتحادیه است.
پیش از این اتحادیه اروپا درخواست تولیدکنندگان کفش چینی را برای ایجاد بازار اقتصادی در شرایط ضددامپینگ به میزان بیش از ۷۸۰ میلیون دلار رد کرد. این حرکت شرایط را برای اتحادیه اروپا آسانتر میکند تا عوارض بالاتری بر کفشهای وارداتی اعمال کند و درگیری تجاری را که در حال حاضر هم بالا گرفته، شدت بخشد.
این تصمیم بدان معناست که قیمت تولید کفش در چین باید با تولیدکنندگان سایر کشورها مانند برزیل که هزینههای تولیدشان بیش از چین است، هماهنگ شود. به این ترتیب احتمالا صادرات چین در برابر عوارض ضددامپینگ مسئولیت بیشتری خواهد داشت.
وانگ، یک مقام رسمی در اتاق بازرگانی بخش صادرات و واردات کالاهای سبک صنعتی و صنایع دستی، در این باره گفت: آنها به نتیجه این تصمیم امیدوارند زیرا دولتهای اتحادیه اروپا تحت فشار شدید ایتالیا و اسپانیا قرار گرفتهاند و آنها میخواهند واردات کفش از آسیا کاهش یابد.
وانگ ادامه داد: اما هنوز جای تعجب دارد که حتی یک شرکت چینی هم برای ایجاد بازار اقتصادی کمکی دریافت نکرده است. به طور حتم اتحادیه اروپا به این واقعیت بی توجه است که صنعت در چین بدون کنترل یا حمایت دولت عمل میکند.
وانگ افزود: تولیدکنندگان کفش چین در اقدام بعدی تلاش خواهند کرد تا ثابت کنند خرید مواد اولیه برای محصولات چینی هیچ ضرری برای صنعت اروپا ندارد. اتحادیه اروپا برای اثبات دادخواست ضددامپینگ خود باید نشان دهد که شرکتها محصولاتشان را زیر قیمت تمام شده میفروشند و این که واردات کفشهای چینی به صنایع کفش داخلی ضرر رسانده است.
نمایندگان برندهای کفش نظیر تیمبرلند و ولورین بلافاصله بعد از این تصمیم به دیدار مقامات اتحادیه اروپا رفتند تا تاکید کنند اقدامات ضددامپینگ به تولیدکنندگان داخلی اعم از مصرفکنندگان و فروشندگان کمک خواهد کرد.
گرد راهبک - کلمنسن، قائم مقام خردهفروشی دانمارکی اکو در این باره گفت: اتفاقی که خواهد افتاد این است که به صنایع اروپا که با این دنیای جدید خو گرفتهاند اجحاف میشود.
چن گوئورونگ مدیر دونگئی شوز واقع در ونزو که واردکننده ماشینآلات تولید کفش و مواد موردنیاز از اروپاست گفت: واقعیت این است که اگر اتحادیه اروپا با توجه به شرایط ضددامپینگ قوانینی تصویب کند، تعداد بیشتری متضرر میشوند. چین سالانه ۳۰۰ میلیون دلار چرم و ۵۰ میلیون دلار ماشینآلات تولید کفش از اروپا وارد میکند.
تصمیم اتحادیه اروپا به عدم ایجاد اقتصاد بازار شرکتهای چینی پس از تلاشهای مقامات تجاری چین برای توقف نرخ عوارض بالا اتفاق افتاد.
گائوهوشنگ، معاون وزیر بازرگانی چین هفته گذشته با مقامات اتحادیه اروپا و نمایندگان صنعت چندین نشست برگزار کرد. او اخطار کرد افزایش عوارض بر کفشهای صادراتی چین ممکن است عواقب خطرناکی به دنبال داشته باشد که به تخریب روابط چین و اروپا خواهد انجامید. اتحادیه اروپا سهم واردات کفش چین را از آغاز سال ۲۰۰۵ میلادی کاهش داد ولی از آن زمان تاکنون واردات افزایش یافته است.
اتحادیه اروپا طبق قوانین خود باید تا اوایل آوریل (اواسط فروردین آینده) تحریمهای موقتی را اعمال کند و تا اواسط اکتبر (آبان آینده) تعرفهها را افزایش دهد. این تعرفهها تا سال ۲۰۱۱ اعتبار خواهند داشت. کفشهای وارداتی چین هماکنون تحت تعرفه کمتر از ۱۰ درصد به اروپا صادر میشوند. گروههای خردهفروشی اعلام کردهاند این تصمیم قیمت هر جفت کفش را تا ۱۰ یورو (۱۲/۰۵ دلار) افزایش خواهد داد.
نوشین دیانتی
منبع : مجله گسترش صنعت
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست