پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
مجله ویستا

سوپ ماهی کپور


سوپ ماهی کپور
●مواد لازم برای ۲ نفر:

ماهی كپور ۵۰۰گرم
روغن ۳ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز ۱قاشق چای خوری
نمك ۱قاشق چای خوری
پودركاری ۱قاشق چای خوری
زردچوبه ۱قاشق چای خوری
آرد ۱ قاشق غذاخوری
گشنیز ۲۵۰گرم
شنبلیله ۵۰ گرم
تمبرهندی ۱۵۰گرم
پیازمتوسط ۲عدد
سیر ۲پر
●طرزتهیه:
سیروپیاز را در روغن سرخ كرده وقتی پیازها طلائی رنگ شد , گشیز وشنبلیله ساتوری شده را در آن بریزید. پس از اینكه سبزی بخوبی سرخ شد, پودركاری , زردچوبه وآرد را در آن ریخته و تفت بدهید. تمبرهندی را كه قبلاً در یك لیوان آب خیس نموده اید , از صافی عبور داده وهسته های آنرا بگیرید. سپس آب تمبرهندی وفلفل قرمز را در سوپ ریخته بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه بجوشد. پس از آن , ماهیها را كه سرو دم آنها را بریده وتمیز نموده اید در قابلمه ریخته ودر حرارت كم بمدت ۲۰ دقیقه دیگر بجوشانید.
بجای سیر می توان از پودر سیر استفاده كرد. از غلیظ شده این سوپ می توان بعنوان خورشت استفاده نمود.
منبع : اداره کل شیلات استان کرمانشاه