یکشنبه, ۱۶ دی, ۱۴۰۳ / 5 January, 2025
مجله ویستا
سوپ ماهی کپور
●مواد لازم برای ۲ نفر:
ماهی كپور ۵۰۰گرم
روغن ۳ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز ۱قاشق چای خوری
نمك ۱قاشق چای خوری
پودركاری ۱قاشق چای خوری
زردچوبه ۱قاشق چای خوری
آرد ۱ قاشق غذاخوری
گشنیز ۲۵۰گرم
شنبلیله ۵۰ گرم
تمبرهندی ۱۵۰گرم
پیازمتوسط ۲عدد
سیر ۲پر
●طرزتهیه:
سیروپیاز را در روغن سرخ كرده وقتی پیازها طلائی رنگ شد , گشیز وشنبلیله ساتوری شده را در آن بریزید. پس از اینكه سبزی بخوبی سرخ شد, پودركاری , زردچوبه وآرد را در آن ریخته و تفت بدهید. تمبرهندی را كه قبلاً در یك لیوان آب خیس نموده اید , از صافی عبور داده وهسته های آنرا بگیرید. سپس آب تمبرهندی وفلفل قرمز را در سوپ ریخته بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه بجوشد. پس از آن , ماهیها را كه سرو دم آنها را بریده وتمیز نموده اید در قابلمه ریخته ودر حرارت كم بمدت ۲۰ دقیقه دیگر بجوشانید.
بجای سیر می توان از پودر سیر استفاده كرد. از غلیظ شده این سوپ می توان بعنوان خورشت استفاده نمود.
منبع : اداره کل شیلات استان کرمانشاه
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست