دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
پودینگ کره و نان
● مواد لازم برای ۸ نفر
▪ هشت فنجان نان تخم مرغی خرد شده
▪ یک فنجان خرمای خرد شده
▪ سه چهارم فنجان کره
▪ شش عدد تخم مرغ زده شده
▪ سه فنجان شیر
▪ یک سوم فنجان شکر
▪ یک قاشق غذاخوری وانیل
▪ دارچین و جوز هندی، هر کدام ربع قاشق چایخوری
▪ دو قاشق غذاخوری فندق خرد شده
▪ دو فنجان پودر شکر
▪ دو قاشق غذاخوری شیر
▪ ربع قاشق چای خوری وانیل
● طرز تهیه
فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کرده و ته سینی فر را چرب کنید.
در کاسه بزرگی نان و خرما را مخلوط کرده و کناری بگذارید.
کره را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود. سپس یک چهارم فنجان از آن را جدا کنید. تخم مرغ، شیر، شکر، وانیل، جوز هندی و دارچین را به کره اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
سپس آن را روی مخلوط نان و خرما ریخته و سپس آن را به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه درون فر قرار دهید و پس از خنک شدن فندق را روی آن بریزید.
در کاسه کوچکی، کره، پودر شکر، دو قاشق شیر و ربع قاشق چای خوری وانیل را با هم مخلوط کرده و روی پودینگ بریزید.
فرشته علیزاده
منبع : روزنامه ایران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان انتخابات حجاب حسین امیرعبداللهیان جنگ حسن روحانی دولت سیزدهم انتخابات مجلس دوازدهم عراق
قتل شهرداری تهران فضای مجازی تهران هواشناسی شورای شهر تهران سیلاب سامانه بارشی شهرداری سازمان هواشناسی آموزش و پرورش باران
خودرو بانک مرکزی قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو قیمت خودرو دلار مسکن یارانه ایران خودرو حقوق بازنشستگان تورم
تلویزیون سینمای ایران سینما نمایشگاه کتاب دفاع مقدس صدا و سیما مسعود اسکویی صداوسیما کتاب موسیقی مهران غفوریان سریال
معماری
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین حماس جنگ غزه روسیه اوکراین امیرعبداللهیان ایالات متحده آمریکا نوار غزه طالبان
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر جواد نکونام مهدی طارمی سپاهان رئال مادرید بارسلونا بازی لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال
باتری گوگل اینستاگرام آیفون سامسونگ اپل عکاسی ناسا
کاهش وزن فشار خون چای توت فرنگی کبد چرب