دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا

استفاده از نمک در غذا


استفاده از نمک در غذا
استفاده از نمك در غذا، زمان معینی دارد كه هر كد بانویی باید آن را بداند . در زیر به سه نمونه كلی اشاره می كنیم:
سوپ و آبگوشت : در ابتدای پخت نمك بزنید.
گوشتها : درست اندكی قبل از برداشتن از روی حرارت نمك بزنید.
سبزیجات : سبزیجات را در آب نمك دار بپزید.
اگر ماهیتابه شما نچسب نیست ، قبل از استفاده ، به وسیله یك تكه كاغذ ، مقداری نمك به كف آن بمالید تا نچسب شود.
منبع : تبیان