جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
کال کباب
● مواد لازم
▪ آب انار نصف لیوان ترش
▪ گردوی آسیاب شده ۱۵۰ گرم
▪ نمك به میزان لازم
▪ سیر ۱ حبه
▪ بادمجان كباب شده بزرگ ۱۰ عدد
▪ نعنای خشك و سبزی محلی ۲ قاشق غذا خوری
● چگونگی تهیه
بادمجانها را یا كباب كرده ( روی كباب پز) یا اینكه داخل فر با آخرین درجه می گذاریم سپس پوست كنده آنها را با گوشت كوب می كوبیم سپس به آن گردوی آسیاب شده و آب انار و سبزی و سیر له شده و نمك افزوده و خوب با هم مخلوط می كنیم . این را هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان جاشنی برای غذا مصرف می كنند و به مدت ۴ روز قابل نگهداری داخل یخچال می باشد.
(مدرس: خانم قنبری)
منبع : شبکه جهانی جام جم
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
غزه روسیه جنگ مجلس شورای اسلامی نیکا شاکرمی دولت سیزدهم روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت
ایران هواشناسی تهران بارش باران آتش سوزی قوه قضاییه پلیس شهرداری تهران سیل آموزش و پرورش سازمان هواشناسی دستگیری
قیمت خودرو سهام عدالت بازار خودرو قیمت طلا قیمت دلار قیمت سکه خودرو دلار حقوق بازنشستگان سایپا بانک مرکزی ایران خودرو
سریال کتاب نمایشگاه کتاب مسعود اسکویی فضای مجازی تلویزیون سینمای ایران سینما دفاع مقدس
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه حماس نوار غزه چین ترکیه اوکراین انگلیس نتانیاهو ایالات متحده آمریکا
فوتبال استقلال پرسپولیس علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ برتر رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ
هوش مصنوعی کولر گوگل اپل آیفون همراه اول تبلیغات اینستاگرام ناسا
خواب فشار خون دیابت کبد چرب کاهش وزن بیمه