پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
مجله ویستا

کال کباب


کال کباب
● مواد لازم
▪ آب انار نصف لیوان ترش
▪ گردوی آسیاب شده ۱۵۰ گرم
▪ نمك به میزان لازم
▪ سیر ۱ حبه
▪ بادمجان كباب شده بزرگ ۱۰ عدد
▪ نعنای خشك و سبزی محلی ۲ قاشق غذا خوری
● چگونگی تهیه
بادمجانها را یا كباب كرده ( روی كباب پز) یا اینكه داخل فر با آخرین درجه می گذاریم سپس پوست كنده آنها را با گوشت كوب می كوبیم سپس به آن گردوی آسیاب شده و آب انار و سبزی و سیر له شده و نمك افزوده و خوب با هم مخلوط می كنیم . این را هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان جاشنی برای غذا مصرف می كنند و به مدت ۴ روز قابل نگهداری داخل یخچال می باشد.

(مدرس: خانم قنبری)
منبع : شبکه جهانی جام جم